Hallå världen ! :))

2011-03-29 @ 21:31:06
Hej!

Jag vet inte så mycket om någonting känns det som men endå så leker livet på ganska bra just nu, Idag har jag fått mina pengar av af och har även fått lönen från förra månaden. Så att så fort jag har lite tid över så blir det att gå till banken och fixa så att jag får pengarna på kontot! Eva Gillar Pengar ! :D 

Idag så har jag bara jobbat från 12-19.30 ! Först så skulle jag bara jobbat tills halv 5 men sen så blev han som skulle stänga dålig så han frågade om jag inte kunde stänga så att han kunde gå hem och vara sjuk, och självklart så ställer man upp och säger ja! För det är ju faktiskt så att jag bara har en halvtids tjänst och jag behöver alla extra timmar jag kan få , och så tycker jag ju faktiskt att det är ganska så nice att stänga , deet är lungt och skönt och så är det ju ganska roligt att spela spel ! :D 

När jag kom hem så gick jag ganska så fort till ica för att handla lite mat och gott blev det ! Underbart älskar chili con carne :D underbart gott :)) 

Så ha det bra idag för nu ska jag sova :) <3

Gott och blandat :))

2011-03-28 @ 23:31:52
Ojojoj... Denna helgen har det inte blivit något bloggat alls ! 

I torsdags så åkte jag till Ålem för att träffa Bella och Stoffe, riktigt underbart är det att träffa dom ! Speciellt med tanke på att vi inte ses allt för mycket nu för tiden... Egentligen skulle jag åkt hem på fredagen meen jag hade verkligen ingen lust att åka hem till lägenheten igen så de slutade med att jag stannade tills på Söndagen... Det blev massa prat film mys och Grillfest ! Sjukt nice med Grillad mat så här första gången på året, som de sa på jobbet idag " Första gången är alltid speciell " Man kan ju tolka det som man vill men i detta läget handlade det om att grilla första gången på året ! Underbart ! :)) Så tack för en kalashelg mina underbara vänner ! 

Väl hemma i kalmar igen så blev det sova sova och sova ... Sov 12.5 timma natten tills idag , var helt enkelt helt slug i både kropp och själ. Sen idag så blev det en vända på sjukhuset med min underbara bella ! 

Sen var det jobb som gällde, och på jobbet så kommer ett av barnen fram och frågade mig en fråga som löd...

" Barnet: - Hur gammal är du ?
Jag: - 19
Barnet: - Oj ! Vad ung du är!
Jag: - Vadå? Hur gammal trodde du att jag var?
Barnet är tyst en lite stund och tänker och svarar sedan 32.... "

Hahaha jag vet inte vad jag ska säga om saken men jag tyckte nog inte att det var helt okej att hon tyckte att jag såg ut som en 32-åring..... Ja får väl helt enkelt göra något åt mitt utseende... Ålderskris? Ja tack ! 

Efter jobbet blev det ut och gå en sväng med fia som slutade med att jag blev sjukt jäkla flummig ... Höll på att fjanta mig nästan i 1.5 timmar... Slutligen fastnade jag hemma hos fia då vi spelade lite skitgubbe och jag vann alla gånger utom 1 ! Jag har i alla fall en talang här i livet ! :D SKITGUBBE!
Sen så blev det BB ,, niiiiiiiice ! :D 

Efter det slutligen så fick jag utippat nog skjuts hem av Mathias kompis :)) SNÄLLT ! :D 

Så fia är du nöjd nu ? Nu fick du ditt blogginlägg att läsa till frukosten ! :D 

over and out ! :D <3

Tömsen

2011-03-24 @ 09:17:10
Helt nyvaken och tömsen så här på morgonen! Sitter och väntar på min storebror som skulle komma förbi en sväng innan han ska åka vidare till växjö till min anndra bror och jag ska i samma veva traska bort till jobbet då :)) 

nu ska jag snart äta lite frukost och kolla lite på bb och bara vila mig ! Idag håller jag tummarna för att det är sista jobbdagen för denna veckan för är verkligen sugen på att vara lite ledig i några dagar nu :))

over and out !

Lagd lök ligger!

2011-03-23 @ 20:05:08
Som fisken i vattnet... Denna dagen är precis som alla andra dagarna i mitt nuvarande liv!

gå upp , ligga vid tv´n äta lite frukost , gå till jobbet. Störa sig på jobbet , komma fram till att man trivs, få en trött period, tiden går fort, går hem vid 17.40. Vara hungrig! Detta har jag gjort i rutin nu i tre dagar i rad... Känner mig som en guldfisk för varje kväll kommer jag fram till att jag längtar tills den 25 nästa månad :)) Det är så härligt att veta att man har en plats och att man behövs här i livet! Antar att jag gav en omedveten pik till en av föräldrarna idaag ... Det var ju inte tänkt så , men ibland så är jag bra på att prata innan jag tänker.. Så förlåt om du tog illa upp ! Jag vet att du inte läser min blogg men det kan ju vara bra att be om ursäkt i alla fall :))

När jag kom hem idag kände jag mig så fruktansvärt hungrig och slö i kroppen så jag orkade verkligen inte ställa mig och laga mat , så det blev att jag gick till södercentrum och handlade en bubbelchoklad, fil, mjölk och så två panpizzor.. åt en blev illa mående och proppmätt ! Det är verkligen inte gott med pan pizzor ! Uscha ! 

Nu sitter jag och väntar på att fia ska komma förbi :)  ska bli trevligt att snacka lite skit och bara umgås lite :)

På fredag blir de antagligen utgång med mina tjejor :) Saaaaknar ag massa mycket vi har ju faktiskt inte träffats sen ...Söndag ! :O 

Love you all ! 

Ciao <3

Galet !

2011-03-22 @ 20:54:31
Det är helt galet vilken duktig tjej jag har varit idag! Känner mig ganska stolt , först så tog jag och vikade ett betydligt längre och jobbigare pass än vad jag skulle egentligen ! ett pass som var mellan 10-19.30 många timmar + att jag var helt själv med en 30-40 barn som jag inte hade en aning om vilka de var ?! Var på nycklen idag en sväng för att han som jag vikade för även är där ! Jag var med på två idrottslektioner med. Väldigt bra att se hur det går till i verkligheten eftersom att jag aldrig har varit med på en sådan lekion innan! Det var bara lekar som jag inte kände igen, så dom snappade jag snabbt upp för att man kanske själv kan köra dom någon gång som man ska ha en aktivitet med barnen !

Efter det så frågade personalen om jag kunde stänga imorgon med vilket jag självklart sa jag till ! Så kommer minst att ha stängt tre gånger denna veckan vilket är väldigt bra , dock så blir man väldigt trött och seg .. Men eftersom att de verkar som att jag är ledig på fredag så kan man väl göra det utan problem ! 

Efter jobbet så blev det att gå hem och äta lite macka sen så hämtade Fia upp mig för att vi skulle hämta teddy som ligger i en tobakshandel och väntar ! Konstig plats tycker jag men men så kan det väl tydligen med gå till! När vi insåg att de hade stängt så åkte vi hem till henne och lämnade bilen sen så gick vi ut och gick en riktig lång runda ! Duktiga oss ! När vi gått runt i minst 1.5 timma så blev vi trötta och ringde efter Mathias så at han fick hämta oss, för hur pigga som helst är vi ju faktiskt inte :D 

Nu känner jag mig helt slut så nu blir det strax sova och vila upp sig så att jag orkar med morgon dagen med för då blir det jobb 12-19.30!

Ha det underbart <3

KFF!

2011-03-21 @ 10:24:10
Ååh , nu är klockan strax över 10 och jag väntar på att jag ska fixa mig äta lite frukost och sen ta mig till jobbet :)) Ska bli skönt att jobba lite nu idag då man får in lite pengar och känner att man får lite inkomst :)
Men nu innan jobbet så gör jag det jag brukar göra , jag hänger på FB och kollar alla olika tidningar som jag brukar kolla här på internet ...
I barometern så länkade de ett youtube klipp med kalmar FF´s nya låt. Jag tyckte ju att den var fin och så men jag fattar inte riktigt varför de har en sån lugn låt .. Det borde varit lite mer liv i den så att man skulle blivit lite peppad på att gå och kolla på matcherna och inte en låt som de känns som att de har dött och att vi ska hedra spelarna? Kanske bara är min åsikt men jag vet inte den betyder väl kanske lite den med ?
kanske dock väldigt lite men i alla fall !
Här kommer den för er som inte har hört den :)

En skrattig helg ! :)

2011-03-21 @ 09:09:59
Helgen är över och de har varit en helt underbar helg med lite festande och igår så var det filmkväll med mina grabbar :))

Som alla säkert redan har förstått så började helgen med att jag åkte och såg på humorgalan och trivdes som fisken i vattnet i kalmarsalem ! Om de ska få någon rimlig kritik så är de väl att stolarna som man sitter på när man har scenparkett gör att man får otroligt ont i rumpan om man ska sitta längre tid än 1 timme ! Som sagt två timmar var minst en timme för länge! Alla som jag gick dit med reste sig efter galan och sa typ " aj min rumpa " Kanske inte just med de orden med det var det de gjorde i alla fall ! :)) 

Eftergalan så valkades det utgång, det var riktigt härligt att gå ut och träffa lite människor. Det folket som man nästan bara träffar när man är ute på krogen! Riktigt jäkla roligt var det. Men vid halv två så hade lilla eva tröttnat på en viss person och började traska hemåt. Vid två så kom en liten AG instamplandes med så det blev mat, chips och prat långt in på småtimmarna! Ag är en uuuunderbar vän, alla som inte har henne som vän eller har förstört deras vänskap bör vara avensjuka på mig ! :) 

På söndagen blev man väckt vid 11 av att telefonen ringde... Det var mamma som sa att vi skulle äta kinamat hela familjen och frågade när, de hon kanske inte förstod var att det var morgon och dagen efter och att jag kanske inte var lika pratglad som henne ... Men det är ju mammor upp i dagen! Dock så väckte hon ag med så de slutade med att vi satt och kollade på Eva och Adam och bara slappade tills familjen kom och hämtade mig för att vi skulle åkta och köpa mat ! ( jag lämnade inte ag , hon blev hämtad tidigare! ) 

På kvällen igår så var det solsidan och film mys som gällde med mina grabbar ! Det var riktigt roligt att träffa alla med tanke på att det var ett braa tag sen sist! Det var lite sorgligt där på kvällen med tanke på att det var sista avsnittet av solsidan... inte helt okej faktiskt ! Men finns inte så speciellt mycket att göra åt saken ! Det var i alla fall riktigt roligt och gav med sig många härliga skratt ! Sen så väntade freedom writers som kan vara en av de filmerna som borde visas i alla skolor ! Verkligen en film där man kan få känslan av att ingenting är omöjligt ! 
Det blev även lite pizza och chips där ... På helgen så får man vara onyttig! :))

Nu fick jag precis ett besked på en lägenhet att jag inte hade fått den för att jag varit medlem för kort tid! Jag får väl hoppas på de andra lägenheterna jag sökt ... Håller tummarna ! 

Får väl aven gratta Leo och Magdalene som har hittat varandra ! Glad för er skull! :)) 

Men samanfattningen av helgen är väl att det har varit en väldigt skrattig och glad helg , och det är väl så helger ska vara ! :)
Puss på er alla ! <3

Humorgalan!

2011-03-20 @ 17:26:37
Kalmars första Humorgala var igår och det var väl så att säga helt och hållet värt pengarna! 
Det var tre stycken komiker som kom till kalmarsalen och gjorde standup igår och man märkte verkligen hur de valde att visa de tre olika komikerna. sämst först, bäst sist helt enkelt! 
Detta året så var det Aron flam, Magnus Betnér och Jontathan unge som kom och gjorde lite standup för oss kalmarbor! 

Först så var det Jonathan unge som kom ut på scenen och gjorde sin standup och man hade förväntat sig så mycket mer av honom med tanke på att de hade stått i tidningen om att han brukade köra grova skämt... Hmm , vet inte vilken show de hade varit på förr så var inte verkligheten! Han var riktigt dålig och man fick sig väl något enstaka skratt... Annars så sympati skrattade man lite då och då för att de inte skulle vara helt tyst i salen. Skulle ju faktiskt vara synd om honom i sånna fall! 

Efter Jonathan unge var de lite mellan snack med Martin Nilsson från halv 8 hos mig som även presenterade nästa "artist" Aron Flam som var betydligt bättre än den första fast även han var ganska så seg men han hade i alla fall lite poäng med sina skämt ! Hans höjdpunkt var med skämtet "- Man ska aldrig handla efter en känsla." Det var både sant och fruktansvärt kul faktiskt! Fast man märker ju att han och jag inte riktigt klickade när de gällde humor i alla fall! 

Tillslut kom Kvällens höjdpunkt, Kvällens räddning, Kvällens nummer 1 , Kvällens Kung in på sen och kör  sitt race ! Man känner hur energin sprider sig bland publiken och det är ganska roligt att se att han kan komma in och säga att han är magsjuk och alla börjar skratta ... Det första han kommer in och säger är att han är Magsjuk och via det så får han igång hela publiken ?! Det är inte helt okej, det är helt jäkla otroligt och helt underbart att se denna mannens energi, hans glädje till att jävlas med folk och hans lycka till hur folk kan tänka konstigt! Hans kärlek som han sprider när han pratar om sitt barn, sin nuvarande tjej... Det känns verkligen som att han har en livsglädje och tar allt lite som de kommer, för alla ska vi en gång dö ! Nej han är min förebild min Kung min hjälte ! Hans humor sätter sig rakt in i mitt hjärta och jag kan inte mer än att säga att jag älskar den ! Jag älskar hans humor och hans sätt att ta fram saker som är så jävla sant och så sjukt underbart ! Du är helt enkelt underbar Magnus betnér! <3

Lägger upp lite bilder sen gårdagskvällen !

Vimmel på mig och madde !
hemsk bild på mig men vafan , de bjuder jag på ! :D


Halv 8 hos mig Martin

Aron Flam


Tror att min lilla plutt är lite tömsen!




Lite bilder på min snögging ! <3
och de blev ju inte sämre av att han kommenterade mitt logginlägg, Inte bara med ett tack utan ett Tack! .... Aaaaw han vet att jag existerar nu ! :))


Ha det bäst nu för det kommer jag att ha ! :) <3

Vååår 2011!

2011-03-19 @ 15:28:43
Guuud så otroligt underbart att kunna gå i Converse och Skinnjacka utan att frysa !! Idag känner jag sån ruskig vårkänsla , och jag tror inte att de finns något underbarare på denna jord ! Känslan då man kan dumpa sina tjockis kläder och övergå till skinnjacka och tygskor ! Helt underbart ! 

Idag har jag varit ute och gått en långrunda, först så gick jag en omväg till stan så att jag gick via Kagg och Jenny, sen tog jag en liten solpaus på meddo och solade i 20 min, efter det gick jag runt hela staden och in på kvasten för att köpa min Dove, tillslut så bar det av hem igen då jag med gick en omväg för att man känner sig så otroligt duktig och när det är skönt att vara ute och gå så ska man verkligen ta vara på det!

Eftersom att jag känner sån extrem vårkänsla idag så köpte jag även rekorderlig jordgubb-lime 2.25 för att blanda med ikväll, Att blanda de med vodka har jag hört ska vara awesome + att de blir sån sommar feeling med en röd jordgubbs drink! NamNam! 

Nu ska jag vänta på lite energi sen ska jag hoppa in i duschen och duscha av mig all solarium lukt som jag fick på mig uzza! Sen blir det att försöka hinna laga något att stoppa i sen och efter det blir de fixa sig och sen så är de MagnusBetnér och Humorgalan som gäller! Känner på mig att hela denna dagen kommer att bli helt fantastisk! :)) <3
Beviset på att snön är borta ! inte bara som jag säger ! :) <3


Ha en UNDERBAR vårdag ! :) <33

Våååår !

2011-03-19 @ 11:59:27
Jag tror knappt att det kan vara en bättre dag än det är idag ! Ute är det vår och varmt efter gårdagens snökaos, ikväll ska jag och mina vänner på Magnus Betnér och sen så är det utgång som gäller ! Åååh , ibland känner jag livet i mig! Jag har sökt flera lägenheter vissa är kanonbra och andra sökte jag mest för sökandets skull sånna som man är tvungen att ha i fall att jag inte får något bättre typ!
Snart ska jag ge mig iväg till staden för att sola lite och handla lite bus saker in för kvällen... Sen så ska jag träffa ag en sväng idag innan allt drar igång, underbart ! :))
Jag  sitter just nu i min soffa och funderar på om man ska ta sig en promenad i de fina vårvädret eller om man ska vara lite latis och ta bussen , jag tror att det blir en promenad ! Jag älskar när man får tillbaka känslan av att man kan gå i sin skinnjacka och kanske till och med sina converse utan att frysa ! mmh det är underbart ! :D

Hata !

2011-03-18 @ 15:51:11
ååååh , jag hatar det verkligen så sjukt mycket när det är så att det är fredag och jag inte har en aning om vad man ska göra ... Jag får sån ångest och denna fredagen är det lite värre än alla andra fredagar.. eller alla andra dagar över huvud taget... Jag hatar när det känns som att jag inte har någon kontroll över mitt eget liv. När jag inte kan bestämma vad jag vill och inte vill göra, när antingen hjärnan eller magen eller någon annan spelar ett spel i mitt liv. jag hatar det otroligt mycket ! Idag är det verkligen inte min dag. Jag borde bosätta mig på mitt jobb för där är jag inte själv i alla fall , jag hatar att vara själv :(

Idag är ingen vanlig dag ! :))

2011-03-17 @ 11:23:10
Heej! 

Sitter här och försöker att komma på hur man kan byta blogg och ändå få med sig allt från sin gamla, jag har läst att det ska gå men vet bara inte hur fan man ska lyckas... Nu när man har kommit igång med bloggandet så vill man ju inte bara byta sin blogg och börja om igen,,,Alla minnen och shit finns ju på den gamla.. hmh :/ Det är lite som när ens inkorg till sms är full och man måste radera ... Man vill inte det är lite som en kniv i hjärtat ! Ännu ett av mina ilandsproblem! jag är  bra på dom nu för tiden tycker jag ! 

Idag fick jag gå upp tidigt för att jag skulle till frisören och klippa mig, trotts att jag skulle gå upp tidigt för en bra sak så var det fruktansvärt svårt att gå upp i ur sängen idag... snoozade allt lite för länge så det blev att skynda sig till hans och jan ( dagens morgon motion! ) Hur som helst så blev håret fint, nöjd och glad gick jag in på coop och handlade mig lite nötter att äta till frukost :)

Nu sitter jag hemma igen och väntar på ett klockan ska bli 12 så att man kan få gå och jobba och sen att denna dagen ska vara över så att jag kan få a heelg :) För i helgen blir de lite gott och blandat t.ex. HUMORGALAN !!!!! :D:D:D Fett jävla underbart att få se min älskade Magnus Betnér igen ! :) efter det så blir det utgång . Sen blir det nog en lugn helg som jag blandar med lite plugg , lägenhetssök och filmkväll :)

HA det underbart ! :) <3

Svammel

2011-03-16 @ 19:40:46
Så, nu håller vi tummarna för att jag kan få ha tur en endaste liten gång för det skulle varit helt perfekt ! Men antagligen så kan man inte ha sån tur som jag vill ha... Har sökt lite lägenheter här och där i kalmar och hoppas på att få en nu lite snabbt och det är en som jag verkligen har blivit super intresserad av ! Skulle vara toppen kanon om jag fick den! Men som sagt om jag ska få den så ska inte någon annan har sökt den ungefär och de finns ju inte att man kan ha sån tur ! Men man får ju alltid hålla tummarna lite extra hååårt och hoppas ! 

Nu sitter jag och fryser i min nuvarande lägenhet i kalmar ... Riktigt kallt blir det här inne men det är väl kanske det ända som är fel med? Eller aa spisen är lite otäck men det får man väl helt enkelt ta antar jag ! Jag är trött som bara den och så fruktansvärt godis sugen att jag tror att jag kommer tuppa av snart ! Åååååh varför ska man bli godis sugen när man verkligen inte har något gott hemma ? hmh ! orättvist! kanske tar och bakar mig lite chokladbollar eller kanske en gladdiskaka :)) Eller så väntar man med det tills imorgon eller tills på fredag? Ja veeeem vet ! 

Idag blev det bara en massa svammel till bloggande kände jag men det är för att jag är så otroligt jäkla trött ! 

Så god natt folket ! <3

mjöl...

2011-03-15 @ 20:13:00
Hejsan

Jag jobbar på och jobbar på, men det känns som att något fattas? Vad är det som ger oroskänslan i magen som har varit där i några dagar nu? Vad är det som gör att jag inte sover djupt och vaknar tidigt på morgon ? Vad är det som gör att jag inte känner behag i tillvaron nu? Jag har ju lägenhet och jobb! De ända som fattas är väl mitt körkort men det kan ju inte göra så att jag känner såhär ? Känner mig orkeslös samtidigt som man har en massa med energi och inte vill vara stilla? Jag vill inte vara hemma och vila samtidigt som jag bara vill ligga i min säng och sova ?! Hmm , Vad kan det bero på ? Vad kan detta otroligt jobbiga känslan komma i från ? Känns bara som att något kommer hända snart , något dåligt något som bara vill göra mitt liv dåligt när det nyss kändes så bra... Åååh jag vet inte ... Hatar att ha den känslan i magen så otroligt jävla mycket ! 

Färdig gnällt ! ...eller ?

Jag tror att det är någon som tycker att det är extremt kul när det går ett brandlarm på vasaskolan med tanke på att larmet gick 3 ggr förra veckan och så startade det igår igen, Och det är ju ingen vanlig brandövning som skolor har i rutin någon gång per termin nej det kommer brandbilar och hela fadderullan! Jag är trött på att stå ute i 20 minuter och kolla på brandbilar och sen händer det inget mer , det är faktiskt inte speciellt roligt längre... 
Idag gick det dock inget brandlarm vilket var väldigt skönt! Det var en vanlig dag idag och det var härligt att jobba idag , det kändes helt enkelt som att man var behövd med tanke på att de var flera andra vikarier som enligt mig bara var jobbiga och ivägen! Men jag har ju varit där i en månad nu och har ju kommit in i rutinerna som de har och kan deras tider och så! Sen kommer de nya människor som snart är utbildade lärare 25-30 + i ålder och kan ingenting! Det var bara sjukt störande !!

Sen så håller vi på och harr gips som tema nu och alla barnen gör antingen gipsmasker eller gipsfigurer så att jag blev tillfrågad av personalen om jag inte kunde fortsätta med det stora flygplanet som de håller på att göra som stor gipsfigur, självklart sa jag ja för det är ju alltid roligt att gägga lite med gips, så sista timmen höll jag precis som barnen på med att fråga om vad som blir bra och hur man grejar med ett flygplan :D haha sjukt perfekt att få betalt för att leka :D 

Efter jobbet så blev det att laga lite mat till mig och sen gå ut och gå en sväng med fia vilket är lika trevligt varje gång tycker jag :D haha låter som att vi gjort det jätte många gånger men det är ju inte sanningen utan vi har ju faktsikt bara gjort det 2 ggr än så länge och jag tycker nog att det ska bli fler och fler för det är ju faktiskt skönt att gå ut och gå när man väl är igång med det :D 


Nu blir det att kolla lite på tv och sen så blir det sängen och sova :))

Hejdåå alla underbaringar <3

God morgon !

2011-03-14 @ 08:22:12
God morgon alla morgonpigga busar ute i världen !
Att jag redan är vaken är helt jäkla otroligt, börjar jobba halv ett och är vaken nu ! Ganska så imponerande tycker jag ! Så nu sitter jag framför tv´n och ska snart börja mitt morgon pass av the vampire diaries !! Åååååh vad jag älskar den serien ! Är på säsong två nu för andra gången :P HAHA varför tröttnar jag inte på serier om när jag väl har börjat att kolla ? Vad är det för fel på mig ? :D haha 

Till frukost blir Yalla! drick yoggi! Tror nog att det är en av värdens bästa påhitt! Du blir mätt och släcker törsten på samma gång... Helt awesome är det även att den finns i en liters förpackningar nu för tiden !! Sånt gör mig Glad :)

Ne men nu ska jag sätta mig och vila upp mig lite extra med tanke på att jag stänger idag ! ååååh jag längtaar till aprils löning !! <33

Ciaooo <3

Rosenström!

2011-03-13 @ 17:37:59
Vilken kväll! Den blev helt sjukt lyckad och jag är så glad :)) Förfest här då vi sjöng i kör till Björn Rosenström som var kvällens höjdpunkt! Alla skrattade och hade roligt och jag kan inte mer än att säga att det var länge sen det blev en sån lyckad fest... ! Rosenström var grym denna gången med , Fia, Mathias och jag stod nästan längst fram och de var ju samma jävla tryck som vanligt. Alla bara knuffas och jävlas ... helt onödigt ! Men det hör ju till lite granna att man ska knuffas och bli knuffad på ! Skulle ju inte vara samma stämning om alla bara stod helt stilla och kollade utan att göra något alls . Skulle ju blivit så mycket stelare då på något sätt ! Nej blev verkligen en helt fantastisk kväll både för festen och Rosenström var helt kalas ! 

Tycker dock lite synd om Ag som letade efter mig och fia hela kvällen och messade och ringde henne och inte mig för att hon trodde att jag glömt min mobil.... I slutet av kvällen visade det sig att jag hade min mobil och fia hade glömt sin så att det var ju helt omöjligt för henne att få tag i oss sen ! Som tur var så hittade vi varandra sen i alla fall ! :))

Ne men kan inte mer än att tacka alla människor som var med för en helt fantastisk kväll ! 
Nu kommer det lite biiilder :D:D




l

lite bilder blev det i alla fall , men orkar verkligen inte lägga upp mer nu för nu ska jag vila en stund !

Puuss<3

Det bästa!

2011-03-12 @ 09:21:45
Hej! 

Nu är jag lagom nyvaken och har sovit som en gud! Igår så blev det 101 sätt att åka ur en game show hemma hos Mattias och Fia :D Riktigt kul var det att se JockiBoi bajsa på sig ! haha Det är min pojk de där! Efter det så blev det lite popcorn mys och film :) Det var en Ameican pie film som jag hade missat att sätt ! Så trotts att man var as trött så satt man och kollade på det! 

Det bästa med vintern är nu när snön nästan är borta och solen kommer fram varje morgon. Man vaknar varje morgon och ser en klarblå himmel, ååååh UNDERBART  <3 !! För en sekund idag när jag vaknade så trodde jag ätt jag var utomlands jag fick sån känsla av att det lös in sol och himmelen var så blå som den annars bara är på sommmaren :))
Nu tror jag nästan att jag drömde för när jag kollar ut genom fönstret nu så ser himmelen lite grå aktig ut .. hmm ! 

Det bästa med att jobba är att helgerna blir mycket mer underbara och härliga, man längtar till helgen på ett helt annat sätt än när man inte jobbar ! haha jag tycker att det är så jäkla nice ! Nu fattas bara mitt körkort och att jag fyllt 20 på legget sen så skulle livet leka så till den milda grad ! WOHOOO! Livet leker ! <3 :D:D

Lägger upp lite fina vårbilder sen ag och jag var ute och gick på svinö :))




Åååååh ser ni helt jäkla snötomt , för utom lite i ena hörnet som förstör bilden lite grann !

Snart idag så ska jag slänga i mig lite frukost sen så ska jag ner och tvättelitvätta + städa lite i lägenheten. Fixa och dona in för kvällen för ikväll drar jag iväg till Sandra med lite folk för att se Rosenström för tredje gåången ! UNDERBART !! :D


Ha de najs nu ! <3

Halloween!

2011-03-11 @ 19:36:21
Fixat och klart ! 

Känns som halloween nu tycker jag ! Men men så får det vara nu ! :D

Ett till inlägg!

2011-03-11 @ 18:59:08
Jag är en riktig pärla idag som först jobbat trotts att jag inte velat, detta PGA. Teddy <3 Sen så fort jag kom hem började jag diska och tvätta! Jag kan inte mer än att säga att jag är sjukt duktig ! + att jag har lämnat in alla papper nu som ska göra att jag får pengar från alla olika håll! Sjukt jävla underbart! 

Nu sitter jag och kollar på all tvättt som ligger på golvet som jag ska tvätta klart imorgon då jag med har tvätt tid! Sitter och funderar på när jag ska orka äta mat och plocka lite i lägenheten för det ser verkligen ut som andra världskriget här inne! jag har i alla fall börjat med köket och det är ju på tiden tycker jag ! 

Skulle egentligen åkt till ålem idag och hälsat på Bella och Stoffe men orkade inte med det med tanke på att jag hade sån sjuk huvudvärk som jag trodde skulle bli ett migränanfall vilket jag slapp, men har haft sjuk huvudvärk  hela dagen men även den håller på att släppa ! Underbart! Synd bara att det inte kunde släppa lite tidigare så att jag kunde åkt och hälsat på de för det skulle verkligen varit helt jäkla uderbart! 

Ikväll ska jag i alla fall träffa Fia en sväng så vi får väl se vad vi kommer att hitta på :) sånt som man inte vet innan lixom! haha Men det kommer nog bli riktigt jäkla gutt det med ! 

Nehe nu ska jag ut i köket och byta gardiner! Jag tycker att det är lite sent.. eller tidigt... med julgardiner nu ! haha 

Hej då sötisar ! <3

Teddy på ingång <3

2011-03-11 @ 18:10:55
Idag är jag faktiskt riktigt stolt över mig själv! Jag har varit och jobbat trotts att jag verkligen inte ville vara på de stället! Känns faktiskt ganska onödigt att vara på olika platser där man inte känner barnen när man har ett långvik!
Men det känns ändå helt okej med tanke på att jag beställde mig en One Piece- jump in igår som heter Teddy för att det är teddytyg ! Helt underbart gosig kommer den att vara och med tanke på att jag jobbat måånga timmar extra denna veckan så har jag råd med den för att den kostar ju faktiskt inte gratis! Och Mamma jag vet att du kommer vara avis på mig för vi älskar sånt både du och jag att bara gå och mysa i myskläder hemma är riktigt mysigt ! :D 


Kolla så otroligt härlig och underbar den är ! Jag kommer verkligen bo i den ! <3




Nehe nu ropar faktiskt min tvätt på mig så måste springa ner till tvättstugan ! 

Ha det bääst <3

BRÖÖL!

2011-03-10 @ 18:26:28
Oj vilken otroligt jobbig dag det har varit idag! Jag vet inte var det var med barnen idag? De bråkade inte och så men de SKREK?! och stimmade som galningar... Spelade ingen roll vad man gjorde varken jag eller den andra personalen för de var tysta i en halv minut sen var de igång igen och skrek och hade sig! USCH vad jobbigt! Det var faktiskt inte alls roligt att jobba idag kan ju kanske bero på att det inte är bra att jobba på dagis med min dunder pms, och jag har inte hämtat ut min medicin för de heller.... Sen kommer jag säkert inte kunna att ta den när jag jobbar för kommer nog bli trött av den! Bara jag inte får dessa jävla skakningar som jag fick av den förra! Det var verkligen inte okej, det vara bara för jäkla läskigt USCH! Så Den la jag ner med en gång... Men som sagt det är inte roligt alls att jobba för mig när jag har den för det är verkligen illa!

Var även på vårdcentralen idag och som alltid så sa de något onödigt och sen vi avvaktar en vecka för antagligen håller du på att få en vagel och den måste behandlas med antibiotika droppar... FU! Jag vet att det inte är en jävla vagel med skit i att lyssna då din jävla rödpilotglasögade BITCH till läkare... HMH!

åååh , jag är så trött och hungrig och allt går bara fel för mig nu som precis lyckades ta bort halva jävla blogginlägget! Jag blir så jävla trött varför kan inte allt gå fel när man är på bra humör och orkar med det ?? NEJ det ska ta mig faan alltid jävlas extra mycket när man verkligen inte har någon som helst jävla energi till det ! DÖ ILANDSPROBLEM DÖ!!!!!!!!!!! GNÄLLGNÄLLGNÄLL! JAG FÅR TA MIG FAN GNÄLLA IDAG! 

Igår träffade jag ag och det var riktigt härligt ! JAg tycker om henne hon är underbar :D Fick även snacka en stund med pontus och det var med helt galet bra! Snart kommer han hem med det är ju "bara" tre veckor kvar nu ! ! YEEEEY! :D:D

Så kan jag ju avsluta detta inlägg med att säga GRATTIS till min älskade bror som är i Norge, han fyller 24 år idag och fler ska det bli! haha GRATTIS brorsan :)) 

Over and out! <3

Jobbelijobb!

2011-03-08 @ 20:16:26
Tjeniis :))

Jag har verkligen börjat jobba mycket och jag älskar det! Har som sagt fått ett lång vik på vasaskolan är som det ser ut nu anställd tills 31 mars och sen så får vi se kan även bli april eller några veckor i april. Idag kom rektorn på skolan och frågade om jag var utbildad barnskötare vilket jag inte trodde förens jag kom hem och såg på timecare att det faktiskt stod att jag var utbildad barnskötare! GUTT! Dock så undrar jag varför han kom och frågade det, kan de vara så att han smider lite planer om mig och om min framtid? Man får ju i alla fall ta och hålla tummarna !

På 6-års/Fritids så var vi nog minst ute i 2.5h Ganska segt när man är ute med barnen för finns inte så mycket att göra mer än att äta "koldolmar" som barnen har bakat och trösta dom när de trillat i vattenpölar eller halkat på gruset... Men man känner att man fått se mycket utav solen idag för att man känner sig PIGG och GLAD! Känns som att man vaknat upp ur sin vinterkoma och börjar vakna till liv! UNDERBART!

Körde även på en nykter vecka förra veckan! Eller jag drack en cider på KM när man var ute och firade mattias som fyllde 18 i onsdags. Eller han fyllde i torsdags med det blev ju det efter 00.00 så att säga ! 

Nu är jag trött som en vissen ballong men det får man väl ta och leva med! Imorgon ska jag jobba mellan 08.30-17.00 så får väl bli en ganska så tidig kväll ikväll! Ska nog ta och kolla på lite avsnitt av the vampire diaries s 1 . som jag börjat kolla på igen i brist på annat och sen så kanske godnatt duschen sen så kryper lilla eva ner i sängen och njuter av tillvaron! 


God Natt sötnosar! <3

:))

2011-03-05 @ 18:48:28
Heeej ! 

Va fan ett par dagar sen man skrev och det beror helt enkelt på att jag har varit så sjukt jäkla trött, jag har helt enkelt inte orkat ta tag i bloggandet och jag har nog sovit ungefär 30 timmar på två dagar. Det är bara ett tecken på att jag verkligen är trött och att det inte bara är som jag säger ! Har knappt orkat träffa kompisar eller varit ute och festat? Har jag blivit vuxen? Igår träffade jag ag en sväng och vi satt bara och kollade på film och idag har jag bara sovit och kollat på film hela dagen okej, jag har även lagar raggisar och nyst i någon timme och bränt mig ... AJ !

Men det var faan så värt att bränna sig med tanke på hur gott det var att äta den.. Nu sitter jag och väntar på att få lite besök av en fin vän och vi ska kolla på film och bara njuta av lördagen! Jag borde börja träna så att jag orkar med mitt liv ! Borde pluggat till körkortet nu alla lediga dagar men det har jag verkligen inte orkat med att göra :O 

Haha Även ganska kul att se hur vissa människor är falska och försöker ljuga ihop saker för att man ska bli ovän med kompisar.. HAHA Antagligen är du väl så fett svartsjuk på att jag har fler och bättre vänner? Jag menar vi är i alla fall ärliga mot varandra och förstår hur vi tänker och så ... Men du ? SUCK ! 
Om du läser mig blogg så kommer du att fatta vem du är och jag kan inte mer än att säga att du är så jäkla död för mig nu ! Du finns inte i mitt liv och jag hoppas verkligen att jag slipper dina lögner i fortsättningen ! 
Som de the vampire diarie freak jag är så kan jag bara säga att du är PRECIS som Kathrine !

Jag bjuder på en underbar låt som ni kan lyssna på och lite smått njuta av hans underbara röst !


Ha de underbart ! <3 / Eva 

Onsdag

2011-03-02 @ 10:01:28
Hejsan ! 

Ledsen för min dåliga uppdatering igår! 

Men igår så var det först jobb sen så blev det att åka till Smedby för att träffa Bella ! Åååh så underbart att få träffa henne har verkligen saknat henne så sjukt jävla mycket!! Att det alltid ska ta sån tid mellan gångerna vi ses är verkligen inte helt okej ! 

Nu har jag nyss kommit hem till lilla lägenheten och ska snart hoppa in u duschen för att sen fixa sig till jobbet :) Idag blir det jobb 12-17 ! Hoppas verkligen på att barnen är lite lugnare idag för igår vet jag inte riktigt vad det var med dom :O ! GALNA!

Efter jobbet så blir det väl hem en sväng och fixa sig igen innan man ska träffa ag för en sväng på stan och kanske en sväng med bilen och bara snacka och ha det helt underbart ! 

Nästa vecka börjar jag även sätta igång med Teorin igen ordentligt och om jag inte tar mitt körkort denna gången så tror jag fan att jag skiter i de helvetes kortet ! MEN jag SKA klara det ! Det finns inget annat i tankarna ! 

Ha de bäst

Ciao! <3