Bada på Halloween!

2010-10-31 @ 02:53:40
Sjuk kväll!

Ja vad gör man inte en lördagskväll när det är halloween fest i hela stan, Alla går runt och ser ut som monster och man känner att man verkligen inte passar in!
Jo man samlar ihop ett gäng kompisar och så åker man till långviken och BADAR ?!! Det är natten mellan oktober och november och steff och jag badar medan mesarna Milla och Pontus bara tittar på :P
Helt sjukt är det. Men men någon gång ska väl vara den första med allt och denna gången badade man i svinkallt vatten, sjukt!
Efter badet så åkte man till stan och träffade leo och putte, det blev att kolla runt i stan "i mjukisbyxor och blött hår ? som sagt någon gång ska vara den första."
Det slutade i alla fall med att man satt i bilen och kollade på folk och fjantade innan det bar av till donken för lite natt mat!
Nu är man hemma och har precis tagit en varm och skön dusch, nu ligger jag under två täcken och en filt och kollar på O.C helt sjukt mysig dag/kväll/natt :)
Tack alla för en sjukt rolig och skum kväll !



En gammal bild på mig och milla :) Mycket sött <3

jävlafaan!

2010-10-20 @ 17:31:14
Deppdag!
Jävla skit dag !
som tur är så är det iallafall kungarna ikväll, jag är inte osynlig , jag har känslor och jag vet att jag inte är ensam om det...

...

2010-10-19 @ 11:19:04
Gaah , får lite småpanik! Hur är de tänkt , hur fungerar Sverige egentligen jag fattar inte, Kanske är dags att fly och flytta från Sverige?!, Man kan inte leva i tre månader på ingenting det fattar väl vem som helst ?!
Men nej det förstår inte detta landet , sjukt dålig regel ! Det är som att man inte riktigt orkar med dessa dumma ideér!
I alla fall idag ska jag äntligen få åka till norrlider och träffa Karlene och hennes Underbara Dotter Isabella! Kommer bli sjukt underbart :)
Det var verkligen för längesen vi sågt nu! :)
Sen efter det så hoppas man på att kunna komma iväg till smedby en sväng och träffa Bella, var och träffade henne igår och hon är så sjukt underbar ! har verkligen saknat dig gumman! Du är underbar och en av mina bästa vänner och har varit det sen vi träffades och spelade teater ihop, du mins när vi var änglar...
Säger bara det Flower Power for life och man har alltid lite kul med dig även om man inte ses varje dag ,
Älskar verkligen dig min lilla skitunge <3
bild "Dagen vi blev flower Power!"

:)

2010-10-18 @ 11:43:41
Wihoo!
Idag ska putsa fönster och sen så ska jag få träffa Angelica som jag har längtat efter , kommer bli helt toppen kanon! Saknat den tjejen oerhört mkt! Kommer bli riktigt nice att få snacka lite skit och bara njuta av närvaron :)
och imorgon tar man Bussen till norrliden för att Hälsa på Karlene och hennes underbara dotter Bella :) Kommer med bli helt underbart har längtat sååå :)
ibland leker livet, ibland går livet som på rosor, men de alla vet och alla förstår är att man ska njuta av den glädjen man får <3

^^

2010-10-17 @ 19:52:07
tjaa :)
Idag har man varit duktig och städag i torpet med mamii :) , Idag städade vi köket och jag skulle rensa bland kryddorna då vi insåg att ingen lagat mat där på flera år ! Jag hittade seriöst kryddor som gick ut år 1999 :O
Det är inte helt okej om man frågar mig ;)
snart så kommer josse på lite besök och sen så kommer kanske pontus på besök med :) det gillas jag trivs ganska bra med att ha lägenheten som fritidsgård för alla mina nära och kära vänner ! :)
nu sitter jag och kollar på ett program på fyran, " kalla fakta "  ganska intressant de undersöker typ om man skulle kunnat rädda anna lindhs liv eller inte.. Inte för att jag förstår alla konstiga ord som används men det är intressant ialalfall :D
Imorgon ska jag äntligen få träffa Ag ingen :) !!!

Modell för en dag och fest !

2010-10-16 @ 18:16:10
Igår så var man modell för en dag vilket resulterade i många sjukt fina bilder, och mycket mycket lång väntan men det var det värt. Köpte dock ingen bild för det var väldigt dyrt för en arbetslös liten flicka;) vid 11 tog det slut och då var det bara att skynda sig  hem till madde för att bröja förfesta :)
Vid halv 12 så bar det av till bistro där det blev dans och dryck hela kvällen/natten lång!
Idag mår man som man mår inte helt sådär toppen bra med det funkar allt :)
"-Hejsan, jag heter eva och jag kan inte ta kort för att jag är full.."
Lite bilden sen igår
"-Hej jag heter steff och jag kan ta kort för jag är duktig!"

Idag gäller det !

2010-10-15 @ 11:42:11
Som sagt idag gäller det, Nu måste jag snart stiga upp ur sängen välja vilka kläder jag ska ha på mig , hoppa in i duschen sen springa bort till madde ( åka buss ) och fixa håret. För idag så ska jag, madde, milla och steff vara modell för en dag och det kommer verkligen bli jättekul! Dock så är man väldigt nervööös ! Men även väldigt förväntansfull! :D
Efter detta så ska man dra ut och festa men tjejerna idag kommer att vara underbart ! :)
Otroligt bra start på den här helgen!
ne men nu ska jag snart gå och äta lite frukost innan man ska sätta igång med allt vad  man ska göra idag ! I like, I like, I like...
Over and out !


Jag vet att jag är söt :) <3

En lyckad kväll med kungarna <3

2010-10-14 @ 13:32:30
Tjena :)
Igår blev det Kungarna och god mat med Madde och Pontus!
Det blev riktigt kul bland annat så försökte Pontus flambera lite hm nötter/frön...
Men maten blev sjukt god! Kock !
Sen så åkte chipsen ut i soffan , Men jag menar skålan är ju för nybörjare ... :)
Imorgon blir det att vara modell för en dag! Så nu gäller det, jag måste hitta tre olika uppsättningar kläder som jag ska ha :)   wish me luck!



Jag fryser !

2010-10-08 @ 12:37:22
Gah, jag fryser som en gris ! Det är svinkallt i lägengeten men men man får väl överleva det med :). Snart ska man börja ta tag i att städa lägenheten och kanske plugga lite teori.
Igår träffade man Milla och Steff, vi lagade mat, planerade in för en fest årets fest ! och sen gav vi oss ut och försökte göra bus, men det sket sig :) jäjä, längtar till imorgon då det kanske blir fest eller mys hemma hos Josse :)