Nu och Föralltid

2011-04-26 @ 23:53:42
Det är ju ganska intressant att se hur jäkla nyfikna alla är , varför ska folk bry sig om saker de inte har med att göra? Varför ska folk kolla upp saker bara för att det har hänt något. Det är så sjukt jäkla respektlöst i detta läget...
Jag bloggade om en nära vän som gick bort för några dagar sen och samma dag hade jag 32 olika personer som läst min blogg en gång och 58 stycken med alla som kollat flera gånger... Hur kan alla vara så jäkla dramakåta ? Helt sjukt !

Detta har verkligen varit en jobbig tid i mitt liv , kan vara så att det är de värsta jag varit med om... Orkar inte riktigt tänka på det som har hänt samtidigt som jag inte orkar umgås med speciellt mycket människor. Tror aldrig att jag varit såhär isolerad i hela mitt liv. Det är jag och minnena, tårarna och de små skratten som kommer fram när man läser något roligt sms som har blivit sparat... Tror att de kallas att man bearbetar sin sorg.

Jag tycker verkligen otroligt synd om hans familj , kan inte sluta tänka på hur de måste må och hur det känns för dom, att förlora en sån underbar person är något av de jobbigaste jag har varit med om och då kan jag ju bara tänka på hur det måste kännas för familjen...

Jag hoppas verkligen att du har de bra nu Mattias Matt RoxX Jannesson, att det blev som du tänkt dig,  kanske som i nangijala... Där man kan göra allt man vill och där de goda alltid vinner. För du var god, du var helt underbar. Fanns inget ont i dig...

Mattias Matt RoxX Jannesson : Du är så otroligt saknad och älskad av alla människor som du hade nära dig, Alla vänner och all familj. Man kan inte göra annat än att älska dig... Underbara människa !
(Bilderna är tagna från hans Facebook sida)
Vill även säga ett stort tack till alla som funnits och stöttat mig , Familjen och vännerna är underbara även arbetskollegorna har verkligen funnits till 1000! Tack För stödet älskade Människor !

:(

2011-04-24 @ 10:20:32
Det gör så ont, det gör så jävla ont... Jag kan inte förstå att det har hänt, jag är chockad ledsen och allt som går att vara... 

Du kommer alltid vara saknad, Älskade Vän,Bror,Son...
Du kommer vara saknad för alltid för evigt, du var en underbar människa !

Hoppas i alla fall att du har det bättre där du är nu 

Alla tänker på dig min älskade vän :( <3


rörigt!

2011-04-05 @ 22:36:14
Heej !
Sitter och kollar på Big Brother nu och tar det lite lungt , första gången som man ska sova själv nu på riktigt länge känns nästan lite konstigt. Mitt huvud är helt väck och jag känner verkligen att det är något som är fel men jag har ingen aning om vad. Jag tycker det är riktigt hemskt ! Jag är en person som vill ha koll på livet om vill kunna styra över mina handligar och känna att jag har kontrollen på allt här! Men nu har jag ingen koll på någonting känns det som . Det är som en klump i hjärnan som växer och växer och tillslut så kommer jag nog att tappa kontrollen, Usch!

En stor del av klumpen är nog jobbet, att jag inte har en aning om hur länge som jag får vara kvar där nu har jag fått denna veckan med men jag har ingen aning om hur det blir sen och rektorn verkar ju inte vara så himla seriös och han verkar ju inte förstå att jag måste veta hur jag ska jobba för att kunna tacka jag till andra som vill att jag ska jobba. Jag vill ju verkligen vara där men jag kan ju inte skippa andra jobb, det har jag ju inte råd med... 

åååh varför ska allt vara så rörigt i livet, så fort en sak att löst sig så kommer det något nytt sen när det löst sen kommer något nytt igen....och igen.... och IGEN! Sjukt jävla jobbigt!

Nu i några dagar så har jag träffat steff och Milla vilket har varit riktigt underbart och roligt. Med dom skrattar man och man glömmer allt jobbigt till viss del... Man kan vara sig själv till 1000% vilket verkligen är så sjukt underbart för vi är lika jäkla galna alla ! 

Ikväll träffade jag Fia istället vilket med var riktigt underbart ! Så fruktansvärt glad att vi har börjat ses mer för jag har verkligen riktigt jäkla roligt ihop med dig ! 

Allt för idag ... Natt ! <3

Party like a rockstar!

2011-04-03 @ 17:28:19
Party like a rockstar!

Gud vilken underbar kväll det var igår ! 

Först så blev det förfest hemma hos mig som var helt kalas med lite ölspel lite snack och så lite "dans?" Fram mot kvällen så verkade förfesten spåra ut en del och alla satt och snackade i munnen på varandra , det lät värre än vad de gör på fritidset som jag är på ,, hahah Man hörde inte ett ord varken ut eller in ! Vad tyckte grannarna är frågan ? Ingen klagade i alla fall på oss så det var ju tur ! :))

Efter förfesten så bar det av till KM en sväng för att dricka och snacka lite till , Tillslut fick jag i alla fall dit leo och co som vekade vara mitt mål för kvällen ! Det var helt underbart nice  ! :D 

Efter KM så drog vi till o'learys där det vad helt fullt av folk där fick jag även träffa Felicia och Pontus ! 
På olearys blev de lite bråk ett vält bord och en väldans massa skratt ! 

Lite bilder kommer med upp sen gårdagens förfest







Den bilden får avsluta detta blogg inlägget ! Men ett stooort tack till alla som var med och gjorde min kväll toppen!

Ha de bäst nu ! <3

Ledighet ! :)

2011-04-02 @ 17:01:32
Heeej! :))

Jag vet att jag har blivit dålig på att blogga men jag har fått för mycket att göra. Har skaffat mig ett liv igen känns det som och det kan väl inte vara mycket bättre en att ha ett liv att leva ?

Nu har jag varit ledig torsdag fredag lördag och så är jag ledig imorgon ! Underbart med lite lediga dagar som jag verkligen till 1000% har spenderat med vänner, det är underbart att få känna att man lever någon gång då och då :)

I onsdags så var Jag och åt buffé på after work på pipes och jag säger verkligen att jag aldrig kommer göra om det ! Det var helt underbara människor som jag var där med och det är alltid lika roligt att få träffa filket med tanke på att man inte kan pricka in och ses alla så ofta nu för tiden ! Bra idé sherman ! :) Men anledningen till att jag inte kommer äta där mer är att buffén SÖG! Köttbiffarna var inte färdigstekta och all mat var bra slemmig ! Usch... Och sedan dess har alla som jag pratat medd som vart med haft ont i magen och kännt sig uppblåsta... Har verkligen sjukt jävla ont i omgångar och nu är de tre dagar sen ! VAD var problemet lixom?! jävla skit mat ! 

Igår så om Pontus hem till mig med riktigt jävla roligt att träffa han efter de tre månaderna han har varit borta och partajat i thailandet! Skithög! Gutt att du haft det bra i alla fall :D Efter han åkt så åkte jag en sväng till modehuset/staden och shoppade för andra dagen i rad ! Denna gången var de dock Fia och Mathias som följde med. Så vill inte veta hur mycket pengar jag gjort av med när denna helgen är slut USCH ! Men de har blivit ett par skor , ett rosa linne, 2 par solglasögon, värmeskydd till håret och tippar köpt! Underbart att få slösa lite såhär när man har varit duktig och jobbat ! 

Var även och hämtade Teddy , och ja jag kommer nog aldrig någonsin att lämna tillbaka honom jag är helt jäkla fast i honom så de finns inte han är helt underbar och helt varm och gosig :)) MYS ! 

Här kommer lite bilder från helgens shoppingturer ! :D 


Naglarna när de var tippade och klara, tack för hjälpen Millis :D 





Så Nu ska jag strax hoppa in i duschen sen så blir det Party för hela Gäänget ! :D 

Ha det lika bra som jag har det ! 

Ciaooo <3