sjukling!

2011-07-07 @ 00:05:20
Hallå du !

Hoppas att det är finfint med er !
själv är jag fruktansvärt förkyld, och har en massa hosta feber och känner mig bara helt vidrig i hela kroppen! Nää jag är verkligen inte pigg i varken kropp eller själ !

Fast det är verkligen inte helt okej att inte förkyldningen förvanar mig om att den kommer komma utan att det kommer huxflux från en dag till en annan ?! Sjuuukt helt fruktansvärt sjukt!

Men det är en riktig tur att jag har så underbara kompisar runt om mig , Igår kom Jungå, sherman och phille och levererade mitt 6 pack donken mat till mig och idag kom först Pontus och hälsade på med en massa chips choklad och chokladisbollar, så det blev lite film mys och sen så kom Jungå och Phille med donken mat till mig. Underbara vänner har jag som verkligen ställer upp för en stackars sjukling såhär om dagarna ! Så att när jag smittat alla så har jag nog en del att ta igen . fyannemig ! :D

Det som gått på Tv´n igår och idag är skilda världar, Vadå barndomsminnen ?? Så otroligt dåliga skådespelare och allt är väldigt dåligt gjort men de är något speciellt att kolla på det igen , se alla dessa otroligt fula kläder och frisyrer. Men vilken känsla man får i kroppen ! Fantstiskt mys på Gamla dåliga prorgram ! Hoppas bara på att de ännu bättre underbarare kärleksfullare programmet VITA LÖGNER kommer ut !! JAG VILLL underbara barndom !

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att mina kära arbetskamrater vill inte ha mig på jobbet när jag låter såhär . Ringde idag och sa att jag inte trodde att jag kom igår och till bara får jag " Men Eva du låter inte pigg så vi räknar inte med dig imorgon , men hör av dig !" . Jag kan förstå att de inte vill ha mig där med tanke på att nästan alla går på semester efter denna veckan. De är nog inte så sugna på att börja sin semester med värsta förkylningen tror jag !

Jäjä men det var nog för mig nu , I väntan på att de sista avsnitten av skilda världar ska trilla ner på min hård disk så blir de lite rost på berns.

Bjuder på ett klipp av min barndomsserie Vita lögner ! Underbart !! :D

Ni får ha det underbart nu minaa kära och trogna läsare !

Idag.

2011-07-03 @ 14:02:03
Hallå snyggingar!

Vad är det som händer idag igentligen ? Antagligen så blir de ikea en sväng , kanske blir det mat med Fia som VÄGRAR att svara i telefon .... Dissad :( .... 

Skulle städa klart idag med men får se om jag orkar det känns inte superkul att göra det sista lediga dagen på en vecka ....

Orkar inte blogga mer nu känner att det bara blir svammel så det är ingen idé :) HADE ! :D

Städa !

2011-07-03 @ 01:35:01
Nej men HEJ igen !

Att städa är verkligen inte mig grej ! Det är både sjukt jäkla tråkigt och sen så känns det som att man aldrig blir färdig ! Men jag älskar känslan när man är färdig och det är fint över allt och man både kan känna sig duktig och flitig på samma gång, den känslan är allt annat än hemsk!

Idag blev det alltså städning som gällde, har städat hela dagen men är inte färdig än. Har dammtorkat alla möbler i rummet och soterat alla jäkla miljader kläder, jag har dammsugit under sängen och städat soffan. Men det är vissa små detaljer som jag har missat! VARFÖR ligger det en massa kartonger över hela golvet i hallen, varför är det än massa saker på soffbordet OCH VARFÖR är hela sängen full utav småplock och kläder?? Jag förstår inte vad som hände , eller jo de gör jag ! 

Jag tröttnade när jag fick roligare saker för mig , för de var så att jag blev upphämtad av Jungå och Filip så de blev att hyra film och bara chilla i min lägenhet som inte var färdig städad. Jag fick tre stycken killar att kolla på twilight,, Eller deras kompis åkte hem, filip somnade jag somnade till och jungå fick viktigt telefonsamtal. Men det är ju i alla fall en riktigt bra film !

Nu ska jag krypa ner till kojs för imorgon ska jag ta och städa köket, toan och de sista i rummet ! 

Ha de underbart så hörs vi mer imorgon eller ska man kanske säga senare idag ? :)

PusS och KraAm !

En dag ett liv?

2011-07-02 @ 15:52:59
Hejsan !

Jag har haft en lång bloggpaus, jag har helt enkelt inte orkat blogga har knappt orkat med mig själv så bloggen är de som fått komma sist ett tag!

När något så fruktansvärt händer så är de som att hjärnan dör, man vet ingenting och man minns ingenting. Helt seriöst så är man som drogad hela tiden! Ena sekunden så är man glad och andra så orkar man knappt med livet. Tror inte jag har städat eller plockat i lägenheten sen det hände så det är riktigt KAOS här inne! Håller dock på att ta tag i det nu idag !

Idag är en sån dag som man bara känner sig väck, helt väck i huvudet... Man vet varken om man är glad eller ledsen, om man vill ut och festa med vänner eller bara sitta hemma och glo på tv. 

Var och hälsade på vid graven den dagen det var två månader , riktigt jobbigt var det. Man kände sig så ensam samtidigt som man kände sig iaktagen, jag tror att du var där hos mig att du lyssnade på de jag sa att du tittade på ljuset jag tände till dig och att du kände dig saknad. För någon vad där , det vet jag ! Någon visade vägen till din sovplats! Den 8de juli är de minnes spelning på rocken, kommer bli jobbigt, kommer bli otroligt jäkla jobbigt. Allt är jobbigt nu allt som påminner om dig allt som får mig att tänka på saker vi gjort , verkligen allt ! 

Glöm aldrig bort hur älskad du är min kära underbara vän ! Älskad och saknad ...
Det var inte såhär de skulle sluta vi lovade varandra :( ♥



MIDSOMMAR!
Min midsommar var sjukt jäkla härlig och firades i byxelkrok men härliga människor och hälig alkohol !
För det är väl så att alkoholen gör festen eller ? Det är faktiskt frågan om inte alkoholen oftast är det som räddar kvällarna för många människor eller vad ska man egentligen tro ? 
I alla fall så var midsommar sjukt nice och det kan vara så att det blev årets fest! Solklart!

Jag Milla Ag Tobbe och Phille tältade och jag tror att jag pratar för alla när jag säger aatt det kommer ta ett bra tag nu innan man frivilligt lägger sig i ett tält för att övernatta! Sjukt jäkla kallt , slutade med att Ag och jag delade sovsäck! Haha mys på de, vi fick ju i alla fall nästan upp + grader i säcken tror jag . BURR! 

Men förutom det så Tack till alla som medvärkade och gjorde midsommaren alldeles alldeles underbar :)) !
Crille gjorde en film med lite dittan och dattan från midsommar , Ganska härlig tycker jag så den får allt komma upp på bloggen ! "Crilles-blogg.blogspot.com"

Over and Out !
PusS och KraAm <3