uppesittarkväll

2010-12-23 @ 23:27:08
Hallå att glada tomtenissaar!

Idag är det dagen före julafton, när man var liten var man full av förväntning för den kommande dagen! Allt spännande som skulle hända, vad man skulle få i present, hur mycket julmat/godis man skulle orka äta, Se vad som händer på Kalle Anka, Ja alla dessa traditioner som man har på julen. Nu känns det inte alls lika betydelsefullt. Som min bror sa till min att nu för tiden är bara julen en undanflykt till att ha ledigt och träffa familjen en gång om året och det räcker gott och väl! Det ligger något i det! Julklappar är trevligt men är det inte roligare att träffa vänner? Det är frågan. Nae nu överdriver jag! Visst är det mysigt med tända ljus och spänningen när man öppnar paket och får allt som man nästan redan vet att man ska få, och ändå blir man så sjukt lycklig av julafton :) Julafton är helt enkelt något speciellt, det går inte att komma ifrån det :)
Det 25te blir det utgång med underbara personer! Helt super gutt ska det bli att få träffa lite nytt folk och fira av julen med vännerna! Riktigt mysigt! Fick träffa min brors flicka idag med och det verkar vara en helhärlig människa! Sjukt trevlig var hon och det blev mycket skratt !
Nu blir det en film innan man ska krypa till kojs och somna för att få vakna till årets enda 24/12 JULAFTON! MYYYS på det!! :D

GOD JUL gott folk!! :D

22:50

2010-12-20 @ 22:50:32
Hallå alla monstergubbar!

  • Snart är det jul, Ja precis snart är det verkligen jul och jag har inte lyckats få någon julstämning alls, Trotts att jag har julfixat lägenheter och har en julgran som väntar på att bli klädd... Kanske beror på att jag bara har köpt en julklapp och att jag har måånga till som ska köpas, väldigt många , julafton är på fredag och jag har bara köpt en julklapp, vilket resulterar i att jag kommer få och och stress köpa julklapparna imorgon med lica för att hinna med det över huvud taget.. Jäjä så kan det gå :)
  • För er som undrar varför jag inte skrivit på länge så ska jag vara ärlig att säga att det är för att jag inte haft tid, Jag har varit här och där hela tiden och nu idag kom jag hem från ålem efter två otroligt mysiga dagar med Bella och Stoffe :) 'Sen så fort jag kom hem så kom Pontus på besök så det blev lite julklappskollning på stan och så, man får ju passa på att träffa honom nu innan de lilla aset åker iväg till Thailand i 3 fucking månader... Jävla svin :D
  • Nu ska jag spela lite till av spelet på Facebook som antagligen har blivit mitt nya liv ett tag fram över.. Suck, att man aldrig kan hålla sig borta från spelen man vet ju att man blir beroende... :D
Just det jag får ju inte glömma utgången i fredags, var inte tänkt att jag skulle gå ut ( som oftast kommer det ganska impulsivt) Men måste säga att det blev en sjukt rolig kväll med Milla,Steff,Veronica och Anna :) riktigt nice blev det med lite sång på o´larys och sånt ,, haha :)
Nu har jag fått lite energi på spelet så nu ska jag spela igen !
CIAO! <3

Tidig morgon !

2010-12-15 @ 11:47:24
Tjena !

Gick upp tidigt idag för att idag har jag varit på mitt första möte hos jobbcouchen! Det var faktiskt ett riktigt trevligt möte och en riktigt trevlig person som mötte en vid dörren ! Är glad att jag fick just henne faktiskt ! Så nu är det bara att slå näven i bordet, ta tummen ur röven, och börja anstränga sig lite mer med att få ett jobb om jag ska nå det målet som vi kom fram till idag ! Gud känns jätteskönt faktiskt ! :)
I eftermiddag skulle jag egentligen tvättat, men icke , det blev ingenting med det med tanke på att jag ska till Smedby och samla ihop lite julklappspengar... Menar trotts att man är arbetslös så ska ju Familjen mfl ha sina julklappar :)
Längtar stört mycket efter Bella ! Ska bli riktigt underbart att få träffa henne i helgen ! Kommer bli så sjukt kul! Man har alltid roligt med den tjejen så kommer verkligen bli underbart ! <3
Imorgon ska jag antagligen åka till norrliden och hälsa på två andra favoriter ( Anka och Bella ) det kommer med bli underbart härligt, Lilla bella växer så fort nu ! Gullungen själv ! Myys på de två människorna ! <3

Ät Gräs !

2010-12-14 @ 00:47:43
Då sitter man ett gäng i min ungkarslägenhet vissa spelar super mario andra ligger och halv sover och jag bloggar :) Mysigt med mysiga vänner !
Idag har det varit en helt underbar dag med bland annat pizza på victorias med Ag och Milla :D
Vi har åkt en sväng fram och tillbaka och jag har glömt min mobil hos milla hur nu fan jag lyckas med det ?!
Jäjä dags att vara social nu
ciao ! <3

23:49

2010-12-12 @ 23:50:16
Hejsan Hejsan ,
Äntligen har jag fått ett simkort så att i alla fall är kontakt bar via mobilen !
Idag har jag tränat en massa sen så har jag bara kollar på film , lagade en bit mat som bestod av Kyckling , ris och currysås :D Sjukt gott var det !
Nu håller jag på att vänta på att en film ska bli färdig sen så ska jag kolla på den, träna lite sen till slut försöka sova ! Detta kommer vara en späckad vecka med massor av saker att göra , både roliga och dåliga just nu är jag bara nervös, men det är ju bra att man ska få det gjort i alla fall !
jaja men nu väntar filmen och en stor mugg med varmt te !
MySvArNiNg! <3

16.37

2010-12-12 @ 16:38:03
God morgon världen!
Eller ja god morgon är kanske fel ord men jag vaknade för inte så länge sen och jag menar då är det väl god morgon? What ever !
Snart ska jag lägga mig på mitt täckte och börja att småträna, kommer behöva trötta ut mig ikväll om jag ska kunna sova över huvud taget inatt... Somnade vid 7 i morse känns inte helt okej att leva de livet jag lever så för bli ändring på det! Så nu ska jag träna sen ska jag ut och gå om jag vågar! '
Ikväll har jag ingen aning om vad som kommer hända mer än att jag vet att jag måste göra något ! Tänker så inte sitta själv en söndag kväll som denna! Jag vet inte vad jag har för planer men jag vet att jag inte tänker sitta själv!
Sitter förtillfället och lyssnar på Basshunter? Varför? Jo för jag har ett så speciellt förhållande till fjortismusik! Högstadiet var nog den bästa tiden i mitt liv (Delvis) , så efter det så har jag min fuckade musiksmak som är så sjukt blandad ! Lyssnar på allt utom skrikmusik :D
Jaja känner att jag bara sitter och babblar på så det är inte så stor mening att fortsätta skriva... Nu blir det träna :)
PusS Hej <3

Vad gör man ?

2010-12-12 @ 05:36:06
Helllooo !
Nu har jag plockat upp alla kläder från min soffa, slängt alla tomma schampoo flaskor på toan och bara plockat i ordning , jag har dansat fult till hög musik och troligen väckt grannen som smällde igen ytterdörren och stack från huset, jag har även gjort lite situps övningar som jag hittade på aftonbladet, men det var för jobbigt såå jag slutade ganska fort... Men om någon intresserad kollar så kommer övningarna här som om man inte sätt de innan men i brist på att göra annat :P

1. Raka situps

1-172962-307392_368

Läge 1: Ligg på rygg på golvet (gärna på en matta). Låt benen vara lätt böjda och ha fötterna i golvet. Låt huvudet vila i händerna och se till att det finns luft mellan bröstet och hakan samt mellan axlarna och golvet. Försök se till så att korsryggen har kontakt med underlaget. Lyft sakta upp överkroppen.

Läge 2: Gå så högt du kan utan att ryggens nedre del släpper från golvet, rulla sakta kota för kota till utgångsläget.

Repetitioner: 12.

Set: 3.

2. Sneda situps

Läge 1: Ligg som i föregående övning fast håll huvudet

bara i ena handen och ha den andra armen rakt ut i sidan på golvet. Lyft överkroppen snett uppåt ena sidan. Gör det genom att vrida på hela överkroppen - och inte bara vrida på armbågen!

Läge 2: Gå så högt du kan, rulla sakta tillbaka till utgångsläget och lyft åt andra hållet.

Repetitioner: 12 åt varje håll.

Set: 3.

 

OBS! Gör övning 1 och övning 2 direkt efter varandra, alltså 12 raka och 12 sneda situps. Vila sedan en stund och upprepa samma sak. Gör detta totalt tre gånger.

 

3. Höga situps med benlyft

3-172962-307400_368

Läge 1: Ligg på rygg, ha armarna utmed sidorna. Spänn magen och lyft upp överkroppen. Stanna när du är i sittande läge. Ryggen är rak, men inte helt upprätt. Håll magen spänd.

Läge 2: Lyft ena benet mot magen. Gå tillbaka till utgångsläget. Gör samma sak igen, men lyft då andra benet.

Repetitioner: 12-14 (6-7 med varje ben).

Set: 1.

 

 


Några av de övningarna jag gjorde, vill ni se alla så kan ni gå in på: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/traning/article139819.ab

Där alla andra övningarna fanns :)


Men nu ska jag försöka hitta på något annat som kan få mig att bli trött ! Blir nog ingen mer uppdatering innan jag somnar så ni får sova så gott :)

 

Natti :)

Nattblogg...

2010-12-12 @ 04:13:12
Tjenixen !
Jag hade skrivit ett långt inlägg men råkade ta bort allt och visst blir man sur !! Blä...
Så nu blir det ett kortfattat inlägg,
Dagen har tillbringats med Ag , vi åkte och hälsade på Elin i Nybro, där det blev det prat, kaffe och knäck. Riktigt trevligt var det :) Efter det åkte vi hem till ag och kollade på film och nu sitter jag hemma i min lägenhet helt själv och lyssnar på bob marley riktigt nice är det !
Jag vill kunna sova som alla andra men bara drömmer en massa, jag som sovit som en jävla gris de senaste åren sover typ 5 h per dygn nu pga dessa jävlar drömmar ! Sjukt jobbigt är det :( Ne men som sagt får väl ta och skaffa mig en liten trygghet och ha i form av en kisse kanske eller en pojk.. Samma skrot och kon eller vad säger ni ? , Ne skojar bara Katter är underbara varelser !
Jaja ska väl försöka hitta lite plats till mina kläder som ligger o soffan !
Ha det bäst ! <3

En vanlig dag !

2010-12-11 @ 02:23:39

Halluu!

Dagen...
  • Det blev en dag med Ag idag :) Riktigt roligt att få träffa henne igen, var grymt länge sen man umgicks med henne på riktigt och nu har man fått göra det två dagar i rad :D Det gillas extremt mycket, nu är det som i somras fast det är vinter hon jag och bilen och då och då en extra människa :) Helt otroligt vad härlig människa det är ! :)
  • Nu måste man snart krypa till kojs fast måste säga att jag inte ser i fram mot det över huvud taget , vill inte somna, vill inte drömma, vill inte vakna upp kallsvettig och rädd eller ledsen. Jag vill inte det ! Så antagligen blir det ligga vaken och kolla på House som nu är serien jag nöter som paus från O.C!
  • Idag blev det även en sväng till o´larrys och kollade till folket som var ute och partajade, vi blev även lite fyllechaffis åt en vill Josse som skulle hem till smedby :) Var faktiskt riktigt trevligt att gå ut en kort vända nykter! Nehe nu får jag ta tummen ur röven och göra något med mitt liv, kanske blir det att plugga lite teori nu innan man somnar, vill ju faktiskt ha de där jävla kortet snarast!
BTW: Mobilen är död, eller nej inte mobilen utan det är något fuffens med simkortet så att ingen kan nå mig och jag kan varken ringa, vara ute på nätet eller messa till någon :( Så nu märker ingen om jag dör eller om något händer mig... Usch !

Hej dååå folket ♥

Mardrömmar...

2010-12-10 @ 14:11:58

Usch en natt utan dess like, Hatar alla mina jävla drömmar, orkar inte tänka på mina mardrömmar ,fattar inte vad det är med mig och varför jag inte bara kan få sova som alla andra barn... Jag fattar inte vad problemet ska vara, Jag som hade så kul igår och allt , Jävla fucking drömmar de förstör bara för mig ...
  • barn
  • familj
  • död
  • vänner
  • Tissen

Det är det som kretsar i mina drömmar och det är bara mardrömmar... Flera varje jävla natt , kommer inte våga sova snart , drömmarna gör så att jag blir nojig, orolig och rädd även i riktiga livet...
Fan vad ska man göra för att drömmarna ska sluta de har hållit på för länge nu , man kan inte somna för att huvudet är ur balans och man kan inte sova djupt för att man bara drömmer och vaknar hela tiden...
Jävla äckliga sömnproblem,,, Men som jag och tjejerna pratade om igår som men har sömnproblem, Det måste vara psykisk stress.
Ikväll ska jag i alla fall igen träffa Ag och Madde och kanske hitta på lite bus,kanske dra till km , eller hitta på något i alla fall. Det ska bli fett med nice !
Innan det ska man försöka orka ta en sväng till smedby och hämta lite saker och berätta att min mobil troligen är trasig ..
ha´de !

Mysssss! elr Myyyys !

2010-12-10 @ 01:33:25
En kväll med Madde och Ag ! niiice !

Åka till smedby och skotta fram bilen,
Åka till stan,
Åka till Josse,
Åka till stan,
Göra bus,
Åka till Öland,
Åka till stan,
Åka hem...


VÄNNER !
  • Vänner är knoppen på gardinstången,
  • Motorn i bilen,
  • Maten på tallriken,
  • Kläderna i byrån,
  • Lyset i lampan,
  • Lyckan i själen,
  • Vokalerna i orden,
  • Allt!
  • Vännerna är min lycka,
  • Min ork,
  • Min luft,
  • Min styrka,
  • Min Lycka,
  • Min drog,
  • Mitt Allt!
Jag tycker bra om mina vänner !
Om någon inte har fattat det, att träffa vänner som man kanske inte sätt på ett tag eller som man bara har ovanligt kul ihop med, eller bara har ett seriöst samtal med är sån lycka !
Att Ha Vänner Är Verkligen Bland Det Finaste På Denna Jord!
-Ja som ni kanske förstår har jag haft en sjukt lyckad kväll med vänner, med en massa bus och skoj, jag behöver inte säga så mycket mer än tre tjejer och en bil, kan de bli mera lyckat? Ja det kanske det låter som att det kan och det kanske det kan också, men det blev en helt underbart rolig kväll och jag känner mig så lycklig, hjärnan är i harmoni och känns som att livet leker ! Ja måste säga att det känns ganska så underbart faktiskt !
Tack för mig ! :D <3

En dag i soffan

2010-12-08 @ 22:58:14
Sitter i soffan och lyssnar på Melissa Horn och tänker på en person, En person som det är väldigt synd om , Sitter och funderar på hur man kan hjälpa personen. Men kommer inte på något bra sätt som jag inte redan har testat. Kanske funkar inte min hjälp denna gången ?
Annars har jag verkligen bara tagit det lugnt idag, antagligen behövde kroppen det för att igår kväll hade jag feber och idag känner jag mig så gott som frisk ? Man vet inte riktigt vad det kan bero på men så är det i alla fall, det känns skönt att vara på bättringsvägen :) Så idag har man bara legat i soffan och kollar på house och på sunes jul. Ganska mys men nu har jag fått spring i benen och vill göra något men vet inte alls vad som jag kan hitta på, så det lär väl sluta här i soffan och någon bra film idag, om man inte drar in till stan en sväng och hälsar på folket som är ute :)
Imorgon ska man till af på möte om typ att få pengar vilket gillar otroligt mycket! Sen så ska man träffa Madde och Ag så det ska bli sjukt mys på det !
Over and out !

tankar,tankar & tankar...

2010-12-08 @ 03:14:15
Usch, satt precis och läste Nemos blogg, helt sjukt känns som att sitta och läsa något som jag själv skulle kunnat skriva. Känns som att jag har fastnat vid ett vägskäl och inte vet hur jag ska ta mig upp, Vet inte vilken väg jag ska välja i livet, helt sjukt hur en människas blogg kan väcka tankar hos en, en människa som man inte ens har träffat eller ens pratat med över huvud taget, bara sätt på tv och lärt "känna" där. Jag fattar inte , vet inte om det var så att jag var lite extra känslig ikväll eller vad det egentligen var?

Men jag menar det är inte alltid varken kul eller lätt när man ska bli "vuxen",

  • Skaffa jobb
  • Skaffa körkort
  • Befria sig från föräldrarna
  • Flytta till annan stan
  • Skaffa nya bekantar
  • Resa
  • Skaffa utbildning
  • Barn
  • familj


Jo visst jag säger inte att jag inte trivs livet för då skulle jag ljuga, Men man blir så sjukt trött fundersam på vad man vill och vad man inte vill, på vad man vågar och inte vågar. Jag förstår inte hur de kommer sig att det kan vara så mycket känslor på en och samma gång. Man går alltid med minst en liten jävla äcklig klump i magen om hur man ska skaffa pengar, de och de måste göras, träffa vänner, inga pengar, julklappar inga pengar, körkort misslyckas..PENGAR!, Jobba hemma RÄDDNING! Men känns ändå fel att leva på mammas och pappas pengar, Känslor ! Kan inte bara känslor gå och dö typ?!

Träffade Madde en sväng på kvällen idag , det var kallt blött och plastigt med tanke på att vi försökte åka pulka på en obrant backe med var sin plastpåse... Det gick inte så bra så att det slutade med att vi desperat försökte hitta någon att umgås med vilket sket sig det med så att vi gick hem till henne istället.

Har även sökt lite jobb via internet och funderat på att lägga mig och läsa lite i körkortsboken, har påbörjat att skriva mitt CV idag med ... Så hoppas att mamma och pappa läser detta nu så att de ser var jag har haft för mig trotts att jag är förkyld och har lite lagom med feber... :)

:))

2010-12-05 @ 15:05:30
hallå där kött och blåbär !
Sagt och gjort det blev en liten utgång igår som dock slutade väldigt tidigt men det var kul så länge det varade :)
Nu så måste jag ta tag i att städa lägenheten från de dramat jag började med igår att städa i garderoben :P Lägenheten blev helt kaos !
Så nu väntar lätt städ och fix innan man kanske kommer ta sig en tripp till norrliden för att träffa anka och bella , myys !
Tjohej !

ett tag sen nuuu !

2010-12-04 @ 17:56:40
Hejsan gott folk som kollar bloggen :)
Jag vet att jag inte bloggat på ett tag men det är för att jag inte har haft ngn dator med tanke på att min varit på lagning, eller ja den blev inte lagad utan att jagg fick pengar till en ny som jag nu har köpt :) Det fick bli en rosa minidator :) mys på det !
I alla fall i onsdags var vi ute och festade te att för att fira madde som fyllde 19 :) och idag skulle vi dragit ut med ser inte ut som att det kommer bli så mer än en nykter sväng. Bud på att ändra på det kanske ?? :D
Jag är sjukt festsugen men man kan ju inte festa två pers och resten är nyktra där går faktiskt gränsen :p så kanske blir en drink eller något idag bara :)
ha det bäst !