En del av livet :D

2011-01-30 @ 20:51:39
God kväll gott folk!

Idag har jag verkligen gjort något och det känns verkligen jättebra! steg upp någorlunda i tid och så har jag plockat och donat här hemma. Jag har också varit och pantat en sjukt massa flaskor och slängt massa glasflaskor på maxi, har också postat brevet med de extra papperna till vikarie poolen så hoppas verkligen på att få börja jobba snart! 
Är verkligen sjukt pepp på att kunna tjäna lite egna pengar och ha en massa saker att göra på dagarna. Jag tror inte någon som inte är arbetslös och inte får pengar från något håll kan förstå den känslan !

Nu har min tv kväll börjat som består av Solsidan, Time out  och Wallander! Ibland när man har gjort något en hel dag kan det faktiskt vara skönt att sitta själv och känna sig lite småduktig och kolla på bra tv program ! Fast beroende av vänner så har det börjat klia en hel del i fingrarna nu! Nu vill jag sitta och se på film med en kompis, snacka och skratta skulle varit helt fantastiskt ! haha ! 

När jag kollat klart på allt som jag ska kolla på så blir det boms ner i säng för imorgon ska jag upp tidigt och äta frukost på Ikea med min lilla mamii, vi ska också åka till arbetsförmedlingen så att jag kan få hjälp med att fylla i pappret till försäkringskassan om mina kära pengar som jag saknar så in i nodens mycket! 

Det blir även att åka och jobba lite i Smedby så att jag i alla fall kan få ihop pengar till att handla mig en almanacka så att jag kan planera mitt liv nu när jag faktiskt troligen har en del att göra ! Sen blir det också att träffa ag och madde en sväng för att boka lite biljetter till humor galan som ska vara i Kalmar den 19/3 Kommer blir sjukt jävla underbart ! 

Detta var allt för denna gången ! Ha det bäst tills vi hörs nästa gång! 

Peace! <3

2011-01-30

2011-01-30 @ 11:51:42
wohoo, frukost och fångarna på fortet! När jag vaknade idag så kände jag inre stress med tanke på att jag är tvungen att skicka iväg ett brev idag innan de tömmer brevlådorna så jag trodde att klockan var jättemycken sen kollade jag och då var den inte ens 11.
Har verkliken en del saker att göra idag som jag har lovat mig själ med tanke på att jag förhoppningsvis får börja jobba på tisdag eller onsdag!
Bland annat:
  • Städa lägenheten
  • Posta brev ( svårare än vad man tror )
  • Plugga teori
  • Städa balkongen
  • Laga god mat
  • Tvätta om det finns tid
  • Söka jobb!
Men det är ganska många saker som ska göras och jag är glad om tre av dom blir gjorda innan jag tröttnar på att vara duktig och hittar på något roligare.. Vi får se vad som händer !

Over and out ! <3

Gott och Blandat

2011-01-30 @ 01:36:08
Helluu ! 

Igår kväll så var det den efterlängtade fredagen som jag pratat om så länge, fast att inte var på topp från början väldigt förkyld och dan så blev det en helt fantastisk toppenkväll! Sjukt kul var det med ett så pass stort gäng som var på förfesten med typ 15 pers inte splittrades underkvällen! En helt kanonkväll helt enkelt! Kvällen slutade med att Jag Phille och Madde går hem till Madde och sover i hennes 90 säng... Jag tror inte att en människa kan förstå hur trångt det är att ligga tre personer i en 90 säng. Men det blev ju mysigt i alla fall haha!

Tack alla för en helt underbar kväll, det var verkligen ingenting som man ångrar att man var med på ! 

Dock så var det inte lika härligt idag när man skulle ta bussen till Smedby vid 09.17 för att påbörja flytten för mammii och pappii, Men med lite mutande av Max mat och en helt fantastisk utekväll igår så gick det väldigt bra i alla fall ! :)

Väl hemma i lägenheten igen så börjar det klias i fingrarna av att jag måste hitta på något kul att göra ! Miss Air spelade ju på rocken och jag var grymt sugen på att dra dit och kolla men fick inte med mig en kotte som var minsta lilla sugen på att hänga på rocken med mig ikväll! Baaad, men antagligen var det nog ganska så bra att man inte drog dit i alla fall tror jag nog ! För istället så åkte jag och Leo till Ålem och hälsade på Bella och Stoffe, åt lite gott och kollade på tv och pratade vilket var betydligt mysigare än att slösa pengarna man inte har på Rocken... Som sagt Miss Air spelar ju faktiskt fler gånger :)

Det var verkligen sjukt jävla kul att träffa min grymt efterlängtade Bella igen ! Varje gång man träffar henne inser man hur kul vi har ihop och ingen av oss fattar varför vi inte kan se till att träffas lite oftare? Men vad kan man begära när en av oss går sista terminen i 3-an och samtidigt försöker ta sitt körkort och den andra har ett så sjukt fullt liv med annat....... Eller ? . Ja i alla fall så kommer jag att ha det snart :P

Men Bella och Stoffe får vi tacka för en mysig kväll, Vi måste verkligen göra om det snart igen ! 

Nu ska jag leta upp min säng som är täckt av en väldans massa kläder, reklam och ljus! Imorgon ska lägenheten storstädas är det tänkt! Även försöka plugga lite teori på det och hoppas att allt går vägen som planerat! Jag avslutar dagens bloggning med en gammal bild på mig och Bella från FlowerPower dagen :) ♥

Vår älskade ica påse som vi skrattade så mycket åt!
Plugghelgen i torpet som slutade med en massa kort, vänner livet ut ♥
Vad gör man inte om man har tråkigt en natt om man heter Eva och Bella
om man inte Sminkar sig som bara den och tar massa kort?
Men snygga Blev vi .....♥

Natti Natti folket :) <3

Fredag 2011-01-28

2011-01-28 @ 13:08:02
Då var dagen inne, dagen jag hade bestämt att jag skulle vara frisk. Vad blev resultatet? Fortfarande väldigt förkyld sjukt sugen på pizza och målet är att orka med en hel utekväll med vänner och det lär jag väl göra ? Jag är ju en kämpe! Men som sagt jag får ta kvällen som den kommer och se hur mycket min halvdassiga kropp orkar ikväll!
har inte så mycket mer att säga dag så det blir en liten egobild nu istället :)
Saknar mitt jätteblonda hår så sjukt mycket ! inte de slitna men allt annat! Viiill bli riktigt blond nu igen ! :)

Oroskänslan!

2011-01-27 @ 23:17:26
Usch ! Känner mig orolig för en kompis, Jag hatar när man får känslan av att något har hänt!
Man kan verkligen inte slappna av förens man vet att personen i fråga är i "trygga händer" så att säga.
Det är inte roligt de minsta, Så skulle personen ringa upp snart för jätte länge sen så har hon inte gjort det :( Det är inte de minsta roligt! Jag hatar att få oroskänslan som oftast är helt meningslös, jag hatar det så otroligt mycket !  'Jag som skulle krypa till kojs och kolla på film och sova bort min förkylning. Meeen nej , måste prata med henne först ! :) <3

2011-01-27

2011-01-27 @ 23:10:04
Så sant, så underbart, så heligt!
Melissa Horn-Lät du henne komma närmre.
Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
men det var jag som lät henne komma in
och jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min

Vi står på gatan, bryter meningar i mörkret
utanför stadens finaste hotell
och dina händer ber mig sova över
som ett sätt att säga – tack för ikväll

Lät du henne komma närmre…
"Finns inga ord, En saknad, En klump, En Deppkväll"

På bättringsvägen!

2011-01-27 @ 13:53:06
Det börjar nog gå mot bättringsvägen tror jag ? Eller är det kanske bara viljan om att få gå ut och träffa kompisar imorgon som spökar? Det spelar ingen roll för jag vill ut ! jag vill vara med och fira Ag jag vill vara frisk och träffa kompisar! Varför just denna helgen varför? Det spelaar ingen roll jag SKA vara frisk imorgon om jag så ska dö på kuppen jag viiiilll ! Jag skaaa ! !

Blä!

2011-01-26 @ 10:26:09
Blä! Jag har helt enkelt blivit förkyld igen, det är bara att acceptera att mitt immunförsvar vill straffa mig för evigt!
Har knappt kunnat sova på hela natten utan vaknat till hela tiden av att jag inte kan andas eller drömmer en mardröm som annars har blivit en vana för mig!
Ringde mamma idag och frågade om hon kunde hämta mig, istället så fick jag inte komma till smedby förens jag mår bättre... åååh jag hatar att vara förkyld! Det förstör mitt liv!

Sova?

2011-01-25 @ 23:07:32
Detta har varit en av de lataste dagarna i mitt liv, har inte orkat göra någonting. På sin höjd så har jag pratat i telefon bland annat med storebror i Norge :) Alltid lika trevligt att ta uppdateringen via telefon med honom, varför ska man alltid sakna folk som man inte kan träffa?! Kan det bero på att man inte behöver sakna de som man träffar nästan dagligen ? Jag är förkyld och de blir nog fasen bara sämre och sämre! Måste vara frisk tills fredag ! Jag mååste vara frisk tills fredag! 

Idag har jag bara legat och kollat på barnfilmer hela dagen, riktigt barnslig har jag varit idag ! Robin Hood och Nalle Puh ? Något säger mig att det är skönt att sova till för det är nog det som jag har gjort större delen av dagen!
Jag botar min förkylning på de sättet och vem vet ? det kanske funkar? :)

Nu ska jag tanka någon ny film tänkte jag och kanske ta och somna till den för imorgon ska jag upp tidigt och åka till Smedby för att fixa ihop lite pengar tills helgen :) Snart flyttar dom , Snart försvinner mitt älskade Smedby från mig för alltid ! 

Finns nog inte så mycket mer att säga idag, Så ja God natt folket och så hörs vi mera imorgon ! :)


ByeBye <3


2011-01-25

2011-01-25 @ 14:25:51
Jag förstår inte vad jag har gjort för ont ?
Varför vill någon högt uppsatt person jävlas med mig ? 
Mitt immunförsvar har nog fan tagit semester med tanke på att jag inte ens han sluta hosta sen förra förkylningen innan det nya var på hugget och skulle smida sig fast?! Ont i halsen och hostig det kan inte bli bättre! JAG har inte tid att bli sjuk nu ! Om jag inte är kry tills fredag så strejkar jag, jag skiter i hur jag mår jag SKA ut på fredag och på lördag det är ju viktiga dagar för mig ! Så är det någon som vet hur man botar en förkylning som knappt har brutit ut till 100%. Så snälla ta kontakt med mig och tala om hur jag ska göra ! 

Idag skulle man städat och gjort fint i lägenheten men det känns mer som att det kommer bli barnfilmer och något att äta, dricka litervis med te och krypa under x-antal täcken i soffan och bara mysa ner sig! Om det blir städning på det så är det bara en bonus, Jag ska bara äta sånt som jag är sugen på och skita i att vara nyttig om jag inte vill det!
Jag ska ta hand om mig själv så KAANSKE Förkylningen ger vika!

haha Annars så är det braa med lilla Eva , Har drömt om sommarjobbet idag haha det var konstigt och Madde bodde i oskarshamn tror jag att det var i alla fall!

Btw: Läste i barometern om att Betnér ska komma till Kalmar på någon humorgala som ska börja i kalmar ! Kommer vara sjukt jävla roligt för ja jag ska SJÄLVKLART se honom ! Han är kung inom humor! Han är snygg och han vet vad han gör, Han vet hut man skämtar om seriösa saker så att publiken blir arga eller irriterande han kan sin sak med andra ord och de är så det ska vara om man ska vara en riktig komiker!
BRA SATSNING KALMAR!

Men nu har jag nyst 5 ggr nu blev de 6 ggr, så nu måste jag verkligen gå och snyta mig!

over and out!

Kent!

2011-01-25 @ 00:29:52


Du hatar fantasier, du är bunden av logik
Tyst, var tyst, hör du, det är nästan som musik
Så vackert, slutar andas, glömmer var jag är
Jag bara blundar, lyssnar, njuter av min värld

Jag har försökt
Jag har försökt
och jag försöker igen
Tiden går, om hundra år
är du stjärndamm, min vän


Jag hatar dig som nykter, och jag älskar dig som full
Allt har blivit dödligt, man får cancer utav sol

Jag hör hans röst och den är cigaretter, gråt
Den tunne vite greven sjunger om gyllene år


Jag har försökt
Jag har försökt
och jag försöker igen
Tiden går, om hundra år

är du stjärndamm, min vän


Kent- om gyllene år!

Så sant så underbart så heligt!



Det var på tiden !

2011-01-25 @ 00:20:29
Wohoo, har fått dit en egen header nu ! Dock inte så snygg eftersom att jag bara satt och lekte i paint med jag lyckades ta mig fan! Jag kan om jag är envis! Nu vet jag hur man ska göra sen när jag har ett bättre program att leka med. Dock tog det typ några timmar och sjukt mycket svärord. Men det är ta mig fan ett bevis på att jag kan om jag vill, som sagt jag är en envis oxe och kommer alltid vara. När jag väl bestämt mig för något så blir det så. 
Så ja nästa sak jag borde ge mig faan på är kanske ett körkort? haha JAG tycker nog det, men det är så sjukt jävla tråkigt att göra saker som man måste göra!

Nu väntar nog en film och kanske lite sömn, håller på att få ont i halsen med fattar inte hur det kan komma sig jag var ju nyss sjuk ? Gud vill straffa mig! 

Längtar tills fredag!! <3

(-_-)

2011-01-24 @ 18:40:17
Jaha, man får lite små spel när man försöker fixa sin blogg och inte får dit sin satans jävla header så att det blir snyggt och så att den passar... Har försökt på stöört många olika sätt med olika bilder och olika storlekar men det bara skitersig! Kladdet som är där nu ska inte vara där det är bara en test tills jag lyckas med det jag vill igen !
Så det blev iallafall en liten förklaring på varför det ser ut som det gör haha !
Snart bär det av till Madde :)

2011-01-24

2011-01-24 @ 13:25:38
God morgon eller vad man ska kalla det , jag är ny vaken i alla fall! Guud vad händer med mitt liv egentligen ? Vart är mitt liv påväg, det är inte okej att sova till eftermiddagen varje dag man känner sig som en jävla hösäck! Idag skulle jag ju städat och igår skulle jag städat jag måste verkligen städa! nuu! Fast idag lär det bli att ta hand om lilla sjuka Madde som ligger och sover bredvid mig. Jag längtar så sjukt mycket tills jag får börja jobba! Skulle varit helt sjukt underbart att få börja jobba nu! Varför ska det ta sån lång tid att få sitt straffblablablaa egentligen jag vill ju ha det nu nu nuuuu!
Jaja jag tror att jag ska hoppa in i duschen nu sen så blir det frukost och fiiilm <3

2011-01-23

2011-01-23 @ 21:28:46
Hejsan !

Detta har varit världens sjukaste dag! Jag tror aldrig att jag har sovit så här mycket i hela mitt liv, har verkligen sovit ikapp alla timmar som jag varit vaken för mycket! Först så vaknade man typ vid halv fyra, sen efter några timmar somnar man om och sover tills ag ringde och väckte mig typ nyss! Jag har en snarkis kvar i soffan som fortfarande ligger och sover en liten förkyld Madde <3

Igår var också en sjuk dag! Först så blev det släktkalas hos ag vilket var väldigt trevligt med god mat och massa prat och fick även lära mig en julklappslek! haha ja det var kul må jag säga! Efter det så tog vi bussen hem till mig hämtade lite dricka och sen åkte vi hem till Madde för att senare dra ut en sväng! Det blev km och rocken som vanligt nu för tiden :O Vart är världen påväg? haha när de stängt fortsatte kvällen till Max och sedan hem till mig för att sova ! Det var en helt okej kväll nästan lite mer än okej får jag nog säga!

Mamma ringde igår med och sa att de bor i Mörbylånga om tre veckor tror jag att det var, riktigt inte okej! Mitt älskade Smedby kommer allt att försvinna på riktigt, får väl bli några nätter av sorg, tänkande och grubblande sen så är väl det med över antar jag! Åååh mitt älskade smedby kommer verkligen försvinna trotts att jag gjort allt i min makt för att få mina föräldrar att förstå att man inte kan byta bort Smedby mot Mörbylånga ??? :O
Förövrigt kan vi bara skriva GRATTIS till världens bästa Angelica Jonsson som fyller 20 år idag ! Bolaget väntar på dig gumman ! Grattis Grattis Babe ! På Fredag Smäller det Satan och allt bara för dig ! ♥
Bilder från kvällen :)
Födelsedagsbarnet själv i sina bästa dar <3
Helt underbart med fyllebilder ! <3

Det var nog dagens uppdatering om vad som händer i mitt liv! Ha det fint gott folk ! <3

Järnspöken...

2011-01-21 @ 20:54:19
Vad hände med lyckan, Med de där underbara pirret i magen, Med känslan att man kanske kanske Kanske var speciel, de försvann helt och hållet i tjat om allt möjligt. Vad hände med det som jag trodde på, det som ingen ingen ingen förstod, Det försvann, lyckan , glädjen, allt... Allt bara flög iväg över 4 timmars sömn.
jag somnade nyss, eller för fyra timmar sen, hade en dröm som så gott som sabbade hela kvällen, Hur kan en jävla dröm, en liten låt, eller en blick förstöra så mycket ? Jag förstår inte alls vad det var som hände...

Träffade en tjej en gång som skrivit en dikt, tjejen var ledsen, nere och vilsen, tjejen visste inte vad som hände i livet, hon visste egentligen ingenting, Tjejen var rädd för livet, inte för att något skulle hända utan vad som inte skulle hända, Vad som väntade i hennes öde... Det var det som var frågan. Flickan skrev i många böcker om hur hon kände och vad hon ville och inte ville, de handlade mycket om pojkar, om vänner, om sin familj , om livet.
Hon undrade ofta vad det var som hände hon visste egentligen ingenting om någonting... Denna tjejen lever inte idag...

Samma dag som den tjejen dog föddes en ny person på denna jorden. Det var en flicka, eller jag vet inte riktigt kvinna kanske ? Kanske något där emellan, hon har precis kommit ut i de så kallade vuxenlivet, hon insåg att skola var en barnlek. Fast en lek som gjorde henne starkare, de var nog de enda som hon verkligen lärde sig i skolan, att stå ut i jobbiga, svåra och outhärdliga situationer. För nu börjar det svåra på riktigt, nu Måste hon skaffa jobb , hon måste skaffa körkort, hon måste de och de och de. När hon tror att hon gjort klart allt för en dag så ringer telefonen och de börjar gnällas och klagas om allt vad hon inte gjort!

Hur länge orkar svårigheten? hur länge orkar allt jobbigt finnas kvar? Kan inte livet någon jävla gång rulla på?


Båda flickorna är jag, Båda flickorna är två olika individer, två olika själar i min kropp, två olika problem i olika åldrar, så olika men ändå så otroligt lika... Jag kan lova alla på denna jorden som läser min otroligt populära blogg att det finns fleeer flickor och pojkar, kvinnor och män, och även de som inte vet vad de ska kalla sig de som känner sig som något mitt emellan, som känner igen sig i detta... I skolan lärde man sig typ att de kallades olika faser i livet, Varför ska då livet vara så sjukt jävla svårt ?


// Järnspöken




2011-01-21

2011-01-21 @ 11:09:12
Sjukt jävla trött!

Idag kommer det bli en lång dag känns det som ! Jag är så förbannat trött att det inte finns, och jag ska fan i mig inte somna någon gång på dagen de är det värsta man an göra! snart kommer mamma och hämtar mig och då ska vi försöka lämna tillbaka ett par strumpbyxor från igår, jag vet dock inte om man kan byta strumpbyxor men det är ju sånt som märks!

Ska även på möte idag med min personliga coach, känns ju ganska bra faktiskt eftersom att jag gjort en del nu, Har varit på af , skrivit in mig på massa olika ställen och nästan skaffat mig jobb via timecare!

så det kan inte mer än att känna kalas fint må jag säga , De mesta rullar på nu och jag känner att de nog FAN bara är mitt körkort som fattas nu för en liten stund, och kommer jag någonsin lyckas med de där jävla kortet ? Det är frågan! 

Ha det bääst ! <3

2011-01-20

2011-01-20 @ 20:58:16
Hejsan ! 
Nu är jag här och skriver igen :) 
Det blev en bra dag med Mamii som började på Max och fortsatte till HansaCity där det blev mycket handlat , Bland annat världens gosigaste tröja som jag älskar så sjukt mycket! Man skulle kunna säga att det kan ha varit kärlek vid första ögonkastet! Det blev även en hel del annat handlat bland annat, två halsdukar tre tröjor/tunikor/klänningar, benvärmare, strumpbyxor lite smycken och underkläder! sjukt jävla underbart och komma hem med lite nya kläder när man så gott som inte kunnat handla något på extremt länge! 

När vi var färdigshoppade bar det av till smedby en sväng för att jobba lite grann, och nu är jag tillbaka i lägenheten för att plugga lite och vänta på Sherman som ska sluta jobba och sen komma hit och sova ! Så kvällen lär väl fortsätta ganska bra antar jag ! :) 

Lite bilder på det som handlats idag:
Orkade faktiskt inte ta kort på alla sakerna var för sig så här är det :D
Och så två bilder på min älskade sjukt sköna tröja !
Oj, ser ut som ett ledset barn på bilden,,,, haha !
Tack för den här studen gott folk !

BurgerKing&HansaCity!

2011-01-20 @ 11:18:49
God morgon!

Min kära lilla mamma väckte mig i morse vid 9... Man kände bara sådär ånej i hela kroppen när mobilen började låta. Sen när hon bara frågade utan annat gnäll eller påminnelser om saker och ting som ska göras om jag ville följa med till BurgerKing / Hansa City så blev man glad! Så nu ligger jag i min älskade säng som jag sviker för mamsen och väntar på ännu ett samtal så säger att jag ska gå ut till bilen,
så vi hörs väl sen antar jag då jag berättar om hur dagen blev och så :)

Tjohej! :) <3

Tjabba, Tjena, Hallå!

2011-01-20 @ 03:43:46
God natt / God morgon !

Det blev en sväng ut och kolla läget ikväll,, Ganska mycket folk med dock inga som man kände, Men det var helt okej ute iallafall! Men fick mig en besvikelse i hela kroppen när folk drar utan att säga något eller höra av sig ! Inte helt okej faktiskt! Sen så blir det ju lite värre när det faktiskt är någon som man bryr sig om ganska så mycket...  Men men som sagt om man ger sig in i leken så får man ju leken tåla som man säger till barn som tycker att saker är orättvist. Jag är nog faktiskt ganska barnslig egentligen, har nog inte vuxit upp helt och hållet än är ju trots allt bara 19 år gammal !

Jag var även på af idag , känner mig lite små stolt! Fast söka jobb på ett ställe där de behöver 12 pers och det är 700 sökande utan något erfarenhet eller CV med sig är nog faktiskt ingen höjdare! Så kommer nog att hålla mig till vikarie poolen, bara alla papper och skit kan bli färdiga någon gång så att man kan få börja jobba snart !                   Efter af blev det att dra med Madde, Leo och Sherman för att äta sushi, kan inte säga mer än att det var sjukt jävla äckligt och att jag inte kommer äta det någon mer gång i mitt liv! Men nu har jag ju i alla fall smakat och så nu får jag säga att jag faktiskt inte tycker att det är gott ! När alla ätit klart och kände sig belåtna så åkte Jag och Madde hem till mig , eller Sherman följde med en sväng men han somnade så han kan nog faktiskt inte räknas...

Kvällen slutade som sagt med en Nykter ute kväll socialt och härligt ! Men som sagt, dock lite besviken!
Nu har jag precis kommit hem, Gått från stan och hem vilket resulterade i röda lår och kyla i hela kroppen, och då mitt älskade element inte funkar längre är de bara ynka 22 grader i lägenheter och jag kommer nog att frysa ihjäl inatt !

Så nu blir det att krypa ner i sin älskade sig med 3 täcken och en tjock brun luffsig filt och ge sig iväg mot drömmarnas land !
Over and Out Babes! <3

Slappdag!

2011-01-13 @ 19:58:13
Extrem jäkla slappdag! Har verkligen inte gjort ett skit ! Bara legat i soffan hela dagen och insett att jag måste duscha, städa, tvätta... Det är som att gå i skolan och tänka jag gör det sen sen så blir det fan aldrig av...
Har inte ens orkat laga mat till mig idag utan drack 1L. Kaffe istället och tog två rostade mackor... Nu mår ju inte magen sådär super bra men får faktiskt skylla mig själv extremt mycket för det!
Snart hoppas jag på att det blir lite film och mat , men man vet inte riktgit hur det ska gå med det heller haha xD
  • Läste även i nemos blogg att han har blivit dömd nu, är det verkligen rätt att man ska bli dömd för ett fel man inte visste att man gjorde ? Unga tjejer skyltar ju inte direkt med sin ålder, de vill vara äldre än vad de är och klär sig efter den åldern de ville vara... Hur lätt kan det vara för en killa och veta ? jag tycker att det är helt sjukt att folk ens orkar lägga energi på det. Okej om tjejen inte skulle varit med på det eller så , Men nu var hon ju det och hon ville inte ens att det skulle anmälas, vad är de för föräldrar som gör så mot hennes vilja? Helt sjukt om ni frågar mig !
Nehe om man ska försöka ta sig i kragen och kanske hoppa in i duschen eller laga mat? skulle kanske inte varit helt fel faktiskt !

........

2011-01-13 @ 14:14:52
Haha sjuk morgon,,, vaknar av att man får stört många sms på samma gång, så kan det bli :)
Jag saknar pontus jätte mycket ! Tycket att han får komma hem nu snart eller genast ! Jag behöver någon som kan hjälpa mig att komma på rätt väg igen min hjärna är på vift lixom hahaha
Jaja Pontus är bäst ! och ens Bästa vän får verkligen inte bara lämna en i 3 månader, det har gått 1-5 vecka och jag är redan störd! Hur ska detta sluta ?!

Igår ölkväll, idag nykter runda på krogen !

2011-01-13 @ 03:58:54
Idag så var det inte annat än att vakna äta frukost sen så var dagen i full gång! Först så kom Ag hem till mig där jag och Madde väntade, Efter det blev det att åka hem till ag och äta och ge sig iväg på det ytterst komplicerade vägen till Nybro för att träffa Elin! Efter mycket om och men så kom vi i alla fall fram vilket var extremt trevligt med tanke på att man inte träffat henne på så sjukt länge! När vi åkt från henne för att lämna bilen i smedby bar det iväg hem till ag för att hämta en annan bil och sedan åka in för en nykter utgång i staden som faktiskt slutade riktigt bra! Kvällen slutade på max!
Meen nu väntar mig säng och det ska bli helt underbart att få sova ut imorgon... Igen...

Ibland kan man inte säga mer än att livet leker, Jag har underbara vänner som verkligen är något speciellt!
Igår så blev det att öla med Madde, Leo och Sherman. Blev riktigt trevligt och roligt, fast som sagt vi tjejer är lite bättre på att handera alkohol än killar i dagens samhälle! Efter mycket skratt och glädje faller Leo och slår hårt så satan i huvudet i soffkanten, poor him ... Efter att killarna mer eller mindre däckat så går jag och Madde går till Lillen och hälsar på i hans nya lägenhet, där blir det mycket skratt och fniss och slutar med att Madde och jag traskar hem vid halv 5 på morgonen ! Nice kväll med andra ord, riktigt skumt men kul att öla på en tisdag. Hm ja kanske till och med blir nya lill lördag !?
lite bilder från gårdagen :)
Sherman i väntar på Leo vid coop :)
I väntan på coop... Visst har vi kul ? Alltid ! :p
Eva och Madde i väntan på leo vid coop :)
Kvällens slut för Leo...
Oooch Sherman...
Sen sist men inte minst, En ful bild men ändå beviset på att tjejer är lite bättre... :D
Meen nu väntar mig säng och det ska bli helt underbart att få sova ut imorgon... Igen...
Ha de kalas bra gott folk! <3

Denna dagen ett liv!

2011-01-11 @ 16:03:55
Jaha, då sitter man i sängen, är seg som bara den idag, men det kanske man ska vara efter nästan ett heldygn med fina vänner !
Förhoppningsvis blir det att träffa Madde sherman och leo idag fast man vet ju aldrig riktigt vart hjärnan tar en. Kanske helt enkelt bara blir en heldag i sängen. Det är möjligt att det blir så faktiskt !
På tv´n står barnkanalen på, min personliga favoritkanal faktiskt ! Det är kanalen som man nästan alltid kan bli nöjd med , Kanalen där inget är underbart bra men inte heller sjukt jävla dåligt. Är man 19 snart 20 år och har favorit barnpogram som man bara inte vill missa så är det faktiskt ganska illa. Men som alla säger man ska vara barn så länge man kan... Eller ?
Annars så är man så sjukt peppad på fest ! Dricka alkohol och bara skratta med underbara vänner skulle vara helt jävla underbart ! Men istället har man sovit tills klockan tre, vaknar med huvudvärk, tar två tabletter, och börjar tänka... UNDERBART ! not...
nehe nu vänar faktiskt duschen och köket på mig !
Ha det bääst gott folk ! <3

Hermf!

2011-01-11 @ 04:47:08
Sjukt sur blir man när man skrivit ett långt jävla inlägg om dagen så råkar man trycka ner sidan !
Dagen / kvällen / Natten var bra !
God naatt !

idag ! :)

2011-01-10 @ 12:26:40
Sjukt jävla ny vaken efter en natt fylld med tankar drömmar och oro! Skönt att denna natten är över...
Nu sitter jag och äter frukost och sen blir det att åka hem till Smedby för att byta lite gardiner och så.
Sitter och lyssnar på lite musik och bara gillar läget så de kan blii,
Ikväll blir det nog till att ha en myskväll i soffan med antingen film eller något annat :) Vi fpr allt se vad det blir för något..
ha´t bra !!

Helt väck

2011-01-09 @ 21:59:48
  • Jag vill flytta, vill försvinna ifrån denna jävla skithålan !! Orkar inte med detta året orkar inte med tjat orkar inte med Killar orkar inte med mig själv heller för den delen. Jag förstår verkligen inte vad problemet är förstår inte vad som ska vara så jävla svårt. Min hjärna och mitt hjärta har ett jävla superkrig för tillfället, vet inte vad jag ska ta mig till, vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska hantera situationen, jag vet vad alla andra tycker och vad jag kanske borde.. Men om jag inte orkar då, om jag inte klarar av det för tillfället.

  • Helgen började med en utgång med Ag och Madde, frågan är varför ska man vara så sjukt jävla efterklok, varför så jävla dum i huvudet, vad är poängen? Ibland hatar man bara sig själv så sjukt jävla äckligt mycket ! Borde lära mig någon gång jag vet hur jag fungerar och jag borde inte ens gått ut när jag visste att du skulle ut. Varför lurar jag mig själv till att göra saker som jag vet så väl att jag inte bör... Att en blick och ett jävla leende kan vara så speciellt så att man fastnar på två röda,en kram och man blir helt dum i huvudet och göra saker som alla vet inte borde göras,en blick åt ett annat håll och man blir svartsjuk, jag är rädd för mig själv, man ska inte beté sig som jag gör och man ska verkligen inte vara så satans jävla elak och tvinga andra att höra mitt nötande. Jag förstår mig inte på mig själv, jag har alltid varit den som lyssnar och kan hantera mig själv.. Nu flyger jag iväg på andra tankar och gud vet va... Kan inte mer än att säga förlåt till alla som är inblandade i detta jävla meningslösa skitproblem som tagit över mitt liv mer eller mindre FANFANFAN!!!!
Jag vill vara stark jag vill orka jag vill klara av detta men det är helt jävla fucking meningslöst! Behöver verkligen komma här ifrån långt långt bort ett tag. Ska göra allt i min makt för att försöka kunna åka utomlands, eller till gbg eller något annat ställe. Men just nu behöver jag komma bort!
Vad skulle jag göra utan Ag och Madde som alltid finns och jag kan prata med, Snälla tack så sjukt mycket ni är verkligen guld värda och jag vet att ni alltid finns för mig ! Älskar er sjukt jävla fruktansvärt mycket ! Tack för ni finns ! <3

Första dagen på resten av mitt liv...

2011-01-06 @ 18:00:36
Tjeeenixen :)

  • Fortfarande sjuk och är så stöört trött på det just nu ! Jag vill bli frisk och ha ork till att göra roliga och nyttiga saker !
  • Imorgon kommer jag i vilket fall inte att ha tid att ligga och kolla på film hela dagen för då så ska man på möte hos jobbcoachen och gå igen lite saker och så ...
  • Sen så hoppas jag verkligen på att få träffa min favoritfamilj bestående av Anka och Bella <3I så fall blir det att sova över dar och bara ha myys men det beror ju på om man mår bättre eller om man fortfarande snorar och har sig :)
  • Nu blir det till att skriva sitt CV och personligt brev och hitta på en massa jobb som man kan ha sökt tills imorgon för jag har faktiskt inte skött mig som jag borde ... Blir förhoppningsvis med att Plugga lite teori eftersom att jag har skaffat mitt jävla mål och tredje gången gillt eller vad brukar man säga egentligen?
  • Antagligen så avslutar jag denna dagen med besök av en viss Madde som jag måste ta ett seriöööst samtal med om vad man ska göra när man kommer hem från pubben och inte ,,, Haha nej skojade bara nu :D
  • Det blir väl antagligen en massa film och slapp när hon kommer hiiit wiiiie BESÖÖÖÖK!!!!!!!! <3

Bild på Bella och Karlene :)
  • Är även så sjuukligt sugen på att tatuera mig så det lär nog bli något på skuldran eller smal benet här framöver..
  • Nu är bara frågan vad det ska vara, Fjäril, blomma , text eller kina tecken ? Åååh måste allt ta mig en riktig funderare på det :D


Ha det Fint nu gott fooolk ! <3

:))

2011-01-05 @ 18:40:49
Jaha, nu sitter man och kollar på Svensson Svensson och väntar på att tiden ska gå, Mår dock lite bättre nu efter att man har sovit hela dagen :)
Har precis ätit lite taco chips med ost på MUMMA ! Så nu så sitter man och väntar på att Milla, Steff och kanske Veronica. Så blir det kanske att äta lite tacos och kanske kolla på HarryPotter klarar inte av att sitta hemma och inte göra något det är för jävla tråkigt!!
Hejdåå <3

Sjukdomens dag!

2011-01-04 @ 23:36:21
Nu ska jag gnälla lite :)

  • Jag är sjuk, dödsförkyld och har fått feber nu med, Jag är inte tillräckligt sjuk dock för att ligga hemma och sova hela dagen vilket jag i alla fall har fått göra idag, Jag har druckit 1 lite proviva och ätit ca 100 halstabletter och nästan 100 chips... Jag har ingenting kul att kolla på på tv och jag orkar inte koppla in datorn till tv´n för att jag inte vill gå ut ur mitt paket av täcken och filtar...
  • Min inneboende har flyttat hem och jag har stööört tråkigt. Men jag är verkligen för sjuk för att ta mig ut ur min lägenhet och träffa någon, Jag skulle inte orkat vara social om någon skulle varit hos mig och jag känner mig bara allmänt vidrig idag!
  • Jag har planerat mitt liv nu för typ två år framöver, så nu är det bara den svåra delen kvar, att ta sig i kragen och göra det med! Samla lagom med mod och ork för att göra något vettigt av sitt liv är en ganska bra idé har jag kommit på!
  • Annars om man bortser från att jag är sjuk så leker livet lite lagom och jag vill festa! Vill ut och träffa folk och bara njuta av livet som ungdom. Menar snart har jag ju ena benet i graven så det är nog fan bäst att göra något nu innan kroppen ger upp sitt liv på fullt allvar :))
Over and out Galningar!



woopaaah!

2011-01-03 @ 18:20:44
Jaha, Nu sitter Pontus med ett gäck kompisar på tåg flyg eller en bänk någonstans i världen för att ta sig till Thailand men sina vänner, Känns konstigt att man inte kommer att träffa honom på så sjukt länge! Men men man får ju alltid hoppas på att du får en underbar resa iallafall , och jag kommer allt sakna dig ganska sådär lagom mycket :)
Ikväll blir det att träffa Madde för ovanlighetens skull , Det blir nog antagligen väldigt trevligt som vanligt!
Uppdaterar antagligen ett till sånt här ointressant inlägg senare ikväll med !
tjatja på er ! :) <3

helluuu

2011-01-02 @ 11:35:37
God morgon :)
Just nu sitter jag i min soffa och kollar på sex and the city med en snarkande Madde bredvid mig :)
Idag blir det nog ännu en ganska lugn dag, blir lite fix och plock och sen så ska jag förhoppningsvis träffa Pontus för sista gången på några månader :) De lilla svinet lämnar mig i kalla Sverige och åker till Thailand i tre månader... Inte helt okej om man frågar mig :O
Ne du får ha det bäst min vän!!
Nu ska jag gå och laga rostad macka med oboy och snart blir det att väcka maaaddddiiiiee ! Muhahaha