Måndag

2011-02-28 @ 20:51:22
Tjoo amogos!

Idag har det inte hänt allt för mycket, eller jo på jobbet hände det ju en del, Spelade lite fotboll med ungarna eller jag och typ tre killar... Saken är den att jag inte ens var med och spelade men de sköt till och på mig hela tiden... Mobbning? haha nej jag gillar ju kaxiga små ungar! Det är mycket roligare när de är lite små kaxiga än att de är tysta och blyga :))
Det var riktigt kul idag att alla barnen hade kommit tillbaka efter lovet för det fanns lite mera att göra idag än vad det gjorde förra veckan, Jag tycker att jag är riktigt duktigt på att hantera konflikter och att faktiskt vara den som bestämmer när saker och ting ska ske! Haha Där fick ni Britt-marie och Ulla ! Jag kaan faktiskt och jag borde miiiinst haft VG på alla mina APU uppgifter! Så FU! Eva KAN!
Jag fick även stänga skolan idag och vara kvar sist med alla barnen , även det gick bra för utom att jag inte hittade någon lysknapp till själva "hallen" på skolan så hela det är upplyst och drar en massa el i onödan:/ Usch måste verkligen prata med de andra som jobbar om vart den lilla rackaren sitter!

Annars så har jag bara lagat lite mat och kollar på min serie idag! I och med att alla barnen kom tillbaka från lovet så har det varit mycket att göra och jag vart helt slut när jag kom hem :P Så det blev perfekt med att äta lite kycklingsallad och kolla på min serie som alla som förljer bloggen vet är The vampire diaries ! Heelt besatt och snart har man sätt hela säsong två med ! Eller i alla fall alla som finns att tanka hem ! :) Helt underbart ! När båda boxarna kommer ut så är dom såååå mina miina bara miiina ! <3

Borde även ringt till helvetes huset idag (arbetsförmedlingen) för att jag inte fått mitt papper som man ska fylla i för att få pengar? Jag blir så störd på att det ska få missköta sitt jobb hela tiden och så fort vi missar ett enda litet möte så vänder de upp och ner på hela världen ... ETT MÖTE SkÄRP ER!

Nej nu väntar min serie på mig och min ansiktsmask vill tvättas av! för har även gjort ansiktsmask och tagit en långdusch idag ! UNDERBART !! Ibland är det toppen att vara vuxen! Nu ska jag skriva in mig på kalmarhem så att jag kan börja stå i kö till en ny lägenhet som kommer vara lite mer miiin :))
Hej dåå <3
bloggare // Eva 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2382725/vovvanbloggse?claim=mcfjwmnqy7h">Följ min blogg med bloglovin</a>

Jobba!

2011-02-28 @ 12:11:01
Jobb Jobb Jobb ! 

12.30-18.30

hörs ikväll! <3

Söndagskväll!

2011-02-27 @ 20:18:32
Det är så underbart , det är så bra ! 

Jag vet inte vad jag ska göra , jag är så glad fast det känns som att det är något som saknas! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till vad jag ska göra och hur jag ska hantera denna situationen! Tankarna springer runtrunt och runt och jag är så fruktansvärt trött på Tankar! Tankar om vad som är rätt och fel att göra , tankar om hur man ska beté sig för att bli accepterad för den man är och tankar om hur allt så gå i livet. Det är så otroligt jävla jobbigt ! 

Jag har precis fixat maten tills imorgon efter jobbet , det bli kycklingsallad! Muums vad gott! Så det bli kyklingsallad och vitlöksbröd imorgon när man kommer hem från jobbet :) Riktigt bra tycker jag allt att det låter ! 

Måste även ringa till af imorgon och fråga varför jag inte fått ett nytt papper som jag ska fylla i om pengar och så!

Men men nu börjar solsidan igen och jag ska fortsätta kolla på det ! :)) 


Ha det bäst ! <3

Söndag

2011-02-27 @ 16:41:19
Utgången igår blev helt awesome! På den första förfestan så blev det att sjunga lite singstar hemma hos Fia och Mathias sen bar det av till smedby för att kolla på Killarnas sista film city of the dead 3 som alla redan hade sätt men nu var det ju klar och färdigklippt ! Det var trevligt där med att få träffa Folket och skratta och ha lite roligt och så! Kändes riktigt bra att vi åkte dit trotts den sena tiden eftersom att de hade väntat med filmen tills vi kom :) 
Sen bar det av till staden då Fia och jag gick till Bistro och dansade gärnet! Kan bara säga att Killarna i går var som jävla hyenor! Helt jäkla sjukt var det igår! haha men roligt var det och det är huvudsaken! 

Idag har det inte hänt så mycket, laddade ner sista säsongen av the vampire diaries med engelsk text ( funkar nästan lika bra som svensk ) så sitter och kollar på det nu, och lär väl bli det som går på tv´n ikväll förutom en paus vid 8 då det är Solsidan som gäller! så ikväll blir det bara lite hemma mys :) Skaa även äta god mat som jag håller på att laga nu , det bli Marinerad Kyckling, ris , sås och sallad .. Mmmmmm! min sallad <3

Imorgon så blir det jobb igen :) Riktigt nice att jobba och imorgon kommer alla barnen tillbaka efter lovet! Så det kommer ca vara 50 barn på fritids imorgon, och jag som inte ens lärt mig vad alla barnen hette förra veckan då det bara var ca 25... Hur ska detta gåå ? Jag stänger även imorgon för första gången, Kommer vara lite pirrigt med tanke på att man hört massa spökhistorier av personalen nu ... Haha fan man ska inte skrämma upp mig :D Någon gullig kompis lär få ett tfn samtal när jag är själv och ska börja stänga och släcka ner , menar jag släcker inte ens alla lamporna i lägenheten när jag går hemmifrån hur ska det gå att släcka ett helt stort hus då :P haha , Det kommer nog gå så bra så till slut!

Nu ropar kycklingen på mig :) 

Ha det underbart för det ska jag ha ! <3

Party like a rockstar!

2011-02-26 @ 13:10:11
Hejsan ! 

Nu är snart tiden inna för att man ska börja att fixaa sig in för kvällens fest! Riktigt taggad och lite pirrig i magen är man allt! Men efter förra fredagens fest så är det riktig tid för revansch! Nu ska vi visa vilka det är som bestämmer! Ikväll kör vi! Alla vet att jag är kung bland krogarna i kalmar jag och mina homies regerar staden! 

Frågan är , vad ska man satsa på ikväll? Fläta i lyggen? Lockar? blatt och fluffigt? Vad ska man ha på sig ? Alltid denna ständigt stress med hur man ska se ut på kvällen!? Varför ska det varar så fruktansvärt svårt att veta vad man ska ha på sig och så vidare ? varför ?? 

Egentligen så har inte jag riktigt tid att blogga mer nu så jag säger hej då för antagligen hela dagen så får vi ses mer imorgon ! 

Lite bilder från förra Fredagen!







Ha det underbart och festa lungt ! <3

Myskväll !

2011-02-26 @ 01:46:04
Åååh jag blir så glad av att umgås med dig Ag ! Du är en helt underbar vän och jag trivs verkligen i ditt sällskap! Vi är så lika varandra fast ändå så olika och vi är väldigt bra på att bolla tankar med varandra! Man blir alltid så lugn i kropp och själ efter att man träffat dig och umgåtts med dig! 

Just nu sitter jag trött som ett as och njuter av livet, av känslan av att ha så stört underbara vänner! Det är inte alltid jag kan göra rätt för mig, ibland kan jag svika, ibland kan jag gnälla och bara vara allmänt jobbig. Men ingen människa är perfekt och är det någon man ska kunna vara sig själv med så är det ju familj och vänner! Jag tycker att jag i alla fall lyckas väldigt bra med det! Visst ingen kan vara helt perfekt och alla har sina brister men jag försöker i alla fall att göra de rätta av svåra situationer! Det blir jobbigt när för många förlitat sig på en om olika saker som inte får komma ut och man verkligen vill säga något för att inte svika någon annan, det är faktisk bland det svåraste som finns... Det är i dessa lägen som man får tänka och tänka och tänka igenom det som har sagt och göra sitt eget beslut om vad som borde göras, hur situationen ska hanteras... Jag kan inte mer än att be om ursäkt om någon kommer att bli besviken i slutet. Men som sagt ingen är perfekt inte ens jag ! 

Imorgon kör vi på fest! Vid 5 ska man vara hemma hos fia för att börja att förfesta, sen så fortsätter kvällen mot smedby och efter det så blir det staden! Ska bli fett nice att festa till de nu ! Var ju faktiskt en vecka sen jag var ute och partajade nu ! Från att nyligen varit ute nästan tre gånger i veckan till en gång i veckan är faktiskt en ganska så stor nertrappning , och det syns i spargrisen! Dock så börjar pengarna sina iväg nu sakta men säkert ... Och efter morgon dagens partaj så lär den lilla grisen vilja matas igen för den lär vara heelt tom! Meeen det får det väl vara värt! Jaa jag tror nog allt det !  *KBK* Imorgon köör vi ! Kom igen nu gänget , TAGGA! :D

Btw: Har någon gång eran mobil ringt och en person har presenterat sig men ni inte kan koppla till vem det är? Det hände mig idag, Det tog säkert två minuter innan jag kopplade vem det var jag pratade med!? Antingen så är jag helt väck i hela huvudet eller så lät bara personen heelt annorlunda i telefon! Kan även varit så att man blev förvånad... Haha ganska kul ! Trodde det var min chef sen i sommras först , haha Jag har helt enkelt för många kontakter som heter Mattias! Tror att jag är uppe i 7 stycken Mattiasar nu och det är ganska svårt att hålla reda på vem som är vem ibland ! Haha :))

Försökte bjuda på en bild med det sket sig med tanke på att sidan laggade ! JIPPIE!

Förövrigt, Ha en fortsatt trevlig natt för nu ska jag krypa ner i min underbara säng och känna efter om jag känner ärtan under madrassen , för som alla vet så är jag ju en prinsessa!

Natti <3

shoppingdag!

2011-02-25 @ 17:54:00
Wohoo! Det blev lite shoppat på stan i alla fall, det blev en topp ! Vet inte om det kommer vara så fin nu med till sommaren då man är brun och fin så kommer den att vara awesome! Trevligt att gå och handla lite och verkligen kolla runt på alla ställen vad som finns! Dock blev man lite besviken på årets mode... usch! 

Nu sitter jag och väntar på att ag ska hämta mig så ska vi åka och köpa lite mat på maxi och bara ha en lugn kväll eftersom att jag ska ut och partaja imorgon :)) 

Ååh jag kan inte heller sluta tänka på allt runt om i livet , känns som att allt går så fort nu ! visst det är bra och det är skönt, hoppas verkligen på att körkortet rullar på som det ska nu med så att jag kan få det nu snart , skulle men vara helt underbart! 

Jag vill komma bort från kalmar en sväng med så man får se vad som händer när man får pengar nästa gång! Kanske blir en sväng till gbg eller något? Eller kanske inte åka utomlands en sväng när man får sin första lön? Beror ju så klart på hur mycket man får! men sånt löser sig alltid!

Kanske åka och hälsa på min bror i norge, han har ju sagt att jag är välkommen ? Skulle inte heller sitta helt fel ! 

jappjapp man får se vad som händer! 

Ha det helt underbart nu !

XOXO <3

stefan och Damon salvatore ! <3

2011-02-25 @ 12:56:54
Åh , kan ingen skjuta mig långsamt ? Jag är så fruktansvärt jävla trött på denna förkyldningen som bara är i vägen! Den stör min sömn så att jag vaknar flera gånger varje natt och inte kan andas, den gör så att när jag sover så sover jag så sjukt oroligt och bara drömmer och drömmer! 

Inatt gick jag inte och la mig förens strax efter fyra, fastande totalt i min älskade serie... Nu är den dock helt slut och jag vet inte vad jag ska fasta i nu ? Men säger bara en sak... Längtar otroligt mycket tills säsong två går att tanka med swesub... Har bara lyckats att få ner första avsnittet ... åååh GUD vad jag längtar! Jag skulle ju kunna se den utan swesub men med tanke på att jag inte är en hejare på engelska så får man inte samma inlevelse. Visst jag skulle förstå men det är ändå inte samma sak och jag vill inte förstöra min älskade serie! 

Slänger upp en bild på mina Pojkar! Den ena (stefan) sån trygghet men ändå spänningen för att han är vampyr och den andra (Damon) Otroligt heta blick som man bara vill ha ! Jag skulle nog inte kunna välja mellan dessa pojkarna ! Det är så otroligt fina på olika sätt! Helt underbara ! De är mina båda två! Så alla andra tjejer kan ju bara ta sitt pick pack pack och dra ! 

Ni som inte följer serien kan ju kanaske tippa på vem som är vem! Den som vinner får en kram!



Nog om serien! Efter en hmm... natt? fylld med massa olika drömmar av olika slag så blir det att dra en sväng till modehuset för att se om man kan hitta något att ha på sig imorgon, skulle ju vara ganska skönt att ha något nytt!
Efter det får man se vad som händer... Ingen som rikigt vet det ! 

Är även lite nervös in för imorgon vet inte varför , Eller jo det vet jag ju ! Men jag borde inte vara det , hjärnan borde sluta spela mig spratt och bara acceptera att så här är det men det är faan inte lätt ... Men jag börja känna mig ganska patetisk ! Så imorgon ska vi ut och bara ha roligt! Sjukt jävla kul ska vi ha ! Underbart ! :))

Är även trött på att människor tror att de kan beté sig hur som helst utan att det ger några konsekvenser ... 'Men det får bli i ett senare inlägg för nu måste jag hoppa in i duschen och fixa och dona lite för vid två kommer fia och hämtar upp mig så drar vi till dass modehus! :D


Ciao <3

the vampire diaries!

2011-02-24 @ 20:21:20
Hallå!

Jag sitter helt själv i ett mörkt rum med endast datorn som belysning, jag trivs för tillfället ganska bra i mörkret! 
Jag tror att jag kanske har kollar för mycket på the vampire diaries? Har blivit helt tokig i snygga mystiska killar och jag tror nog att de är vampyrer! Sedan i förrgår så har jag nästan sett en hel säsong, varje ledig stund har jag kollat på det förutom när jag umgicks med Fia! 

Det är lätt den bästa serien nu! Det är både kärlek, drama och spänning i den det är även lite sorgligt då och då. Precis som det ska vara tycker jag! Lite hoppa till, lite gråt och så lite Glädje! Allt på en och samma gång i en och samma serie? wooow ! Kan ju även erkänna att jag varit sjukt skeptiskt till den innan, och nu kan jag inte förstå varför! Jag älskar twilight filmerna och detta är som en enda lång twilight film som aldrig tar slut ! Underbart! :) 

Jag är fortfarande förkyld fast nu så är jag mer hostig och snorig! Har varit det hela veckan nu och är fruktansvärt jävla trött på att det inte vill bli bättre?! Nässpray funkar nästan inte allt och hostat har jag gjort så att jag har fått ont i mina lungor nu .... JIPPIE!

Lite uppdatering kring jobbet kan ju komma med... Nu har jag jobbat hela min första arbetsvecka och jag har precis börjat kunna deras rutiner, Barnen börjar känna tillit till mig och jag kan nog nästan hälften av alla barnens namn... SYND bara att det kommer ungefär 25 barn till nästa vecka då lovet är slut! Fritidspersonalen är med härlig och igår satt vi och pratade om spöken och så åt vi bullar och drack kaffe :)) Helt okej !
Idag har jag mest suttit och spelat spel med barnen sen så har jag suttit och ritat lite och så! Frågan är: hur kan man bli så trött av ett sånt soft jobb som jag har för tillfället ? Jag tror att jag är ovan! För helt seriöst så får jag betalt för att sitta och fika, prata och rita teckningar med barnen ! Det är heeelt okej :) !

nej men nu ska jag nog snart gå och kolla om det finns något gott som jag kan tugga på i köket sen så blir det nog allt ett avsnitt till av the vampire diaries! 

Om någon har ett bättre förslag av vad jag kan göra denna fina kväll , Så hör Gäääärna av er :))


Puss! <3

Livet rullar på som det ska, Det går bra nu !

2011-02-22 @ 11:29:23
"Jobbelijobb"

Förlåt om jag inte uppdaterat på ett tag men det är så när man jobbar och är genom förkyld, man har inte så mycket ork till bloggen tyvärr! Så tycker synd om alla er som faktiskt kollar bloggen'!

Men nu har man verkligen börjat att jobba på riktigt via vikarie poolen! Jag har fått ett längre vik på två veckor till att börja med, sen får vi se hur länge jag ska vara kvar där. Hoppas att det blir länge, personalen verkar helt underbar och barnen är i rätt ålder! Första dagen på det viket var igår och trotts att jag är genomförkyld och ganska hängig så gick det riktigt bra! När jag kom hem så fick jag bli sjuk igen så då blev det bara slapp framför tv´n, I brist på  annat så har jag börjat kolla på en ny serie! riktigt niice!

Nu sitter jag och tillåter mig att vara lite hängig tills jag ska tillbaka till jobbet, sköönt att de ligger så bra till att det bara tar dryga 7 min att gå'! 

Livet flyter på ganska så bra nu, nu är det verkligen bara mitt körkort som fattas!? När ska detta tas egentligen ?? NÄR?

Allt för idag! 

<3

Livet !

2011-02-18 @ 14:38:31
Ååååh , längtar så sjukt mycket till sommaren! helt underbart med värme vänner och lycka! Lyckan man känner på sommaren är helt obeskrivlig! UNDERBART
Ikväll blir det utgång och jag är peppad som bara den ! men innan det ska det städas lite och tvättas !
orkar inte skriva mer så bjuder på en sommar låt som nöttes sönder i sommras ! Eller nej den kanske inte går att nötas sönder ! Den är skön som bara den i alla fall !
Ha det bääst ! <3

2011-02-15

2011-02-15 @ 20:32:18
I förrgår levde jag mitt fina ungdomsliv då man hade ångest för varken jobb eller körkort, Igår började de trilla in jobb lite smått och imorgon ska jag jobba på en förskola i rockneby! Jag borde känna mig glad? Men känner mig lite depp och pirrig. Samma känsla som när man ska ta en spruta, man vill bara springa och gömma sig bakom soffan som när man var liten, Magen viks bara ut och in. Usch :O Men det hör väl till att bli vuxen antar jag :O. Man kan ju inte alltid flyta på en räkmacka! Det funkar ju inte ! 

Så idag har jag som sagt varit duktig och ringt samtal så att jag får börja jobba imorgon, Sen så har jag varit och tröst shoppat mig en mössa för att jag varit så otroligt duktig idag, har även tagit en sväng på meddo och solat ! sjukt underbart !  :)

Nu har mamma och pappa varit och lämnat lite mat och även ett gäng hårmuckapärer som jag skulle fått i julklapp för några år sen men som dom hade glömt att ge mig ! Verkar riktigt bra tycker jag ! 

nu ska jag bara slappa och försöka bli trött för imorgon ska man som sagt upp tidigt för att joooobba :) ! 

Ciao amiga! <3

shoppingsug!

2011-02-15 @ 11:11:25
Jag ligger här nyvaken i sängen och är så galet shoppingsugen! Det är helt stört hur sugen jag är på att få shoppa massa onödniga saker! Jag vill även ha en bebis, är jättesugen på att ha en bebis! Men det är inget man skaaffar sig innan man både har kille och har festat klart ! Usch detta blev en jobbig dag ! Vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske blir en sväng på stan och bränna lite pengar fast att jag vet att jag inte borde göra det :O Eller ska man sprara pengarna tills imorgon och gå ut och festa för dom eller båda?! åååh Jag är sjukt dålig på att hålla i pengar ,,,, SUCK!

När livet leker!

2011-02-14 @ 21:45:46
Vilken härlig dag!

Först så vaknar man tidigt eftersom att jag gick och la mig tidigt igår, så att jag bara kunde ligga och dra mig i sängen en stung, riktigt mysigt att vakna pigg och utvilad och känna att man har en hel dag framför sig! Sen så ringer Anka och frågar om jag kan vara barnvakt  till min lilla gullunge vilket jag självklart sa ja till! 

Så jag går upp lite försiktigt och kollar om jag fått in min ungdomsersättning vilket jag kors i taket har fått! Så genast kollar jag bussarna och drar mig mot net on net för att köpa mig min nya kärlek! Min nya kamera, så otroligt fin är den, blev lite småkär i den först på bilden där kameran var lila vilket den inte var i verkligheten? Men trots att det var mer rosa/lila och inte klar lila så är den helt fantastisk! Jag tror att jag är kär!
Påväg till net on net så får jag ett telefonsamtal från Pontus vilket med gjorde dagen väldigt bra! Så att man vet att han lever och allt sånt där som kan vara bra att veta :D 

Efter besöket på net on net där jag träffade min date för första gången så ville den självklart följa med mig hem och laddas! Gaaah kärlek!

dock innan vi gick hem så skulle vår date fortsätta i norrliden där man skulle vara barnvakt åt Bella! Hon var så go och glad hela dagen och vi har busat en massa och bara haft det helt underbart så kom anka hem :) Vi gick till konsum och handlade saker till vår alla <3 dag middag som bestod av tacos! MUMS! Sen blev det lite prat och mys tills jag och daten skulle hem och mysa för oss själva! :) 

Nu kommer lite bilder från idag som min nya lover har fixat fram :)

Bella och Jag Gölligt! Ignorera mitt hår!


Tjejen som varken vill sova eller vara med på kort ! ♥


Ankas nya Bebismage ! :) ♥


Min nya älskling i den färgen som den faktiskt är!


Och så är baksidan svart :) Superfiiin ! 


Det var allt för idag ! Som sagt idag har livet lekt otroligt mycket ! Underbart ! 

Ciao <3

2011-02-13

2011-02-13 @ 21:25:39
Tjena alla människor! 

Jag tror att detta har varit en av de slappaste dagarna i mitt liv, denna med! Har mest legat och kollat på film och sovit, det har varit sjukt skönt! Träffade ag en sväng med för att vi skulle lämna sengångaren på bilsjukhuset. Den lilla bmw´n mådde inte alls bra och ville verkligen inte köra fortare än i 60 typ... Försökte man gasa så varvade morton som bara den... Lilla bilen är sjuk !

Det är typ allt jag har gjort idag , påbörjat en städning i köket med som jag borde försöka slutföra snart, lämnade köket i ett riktigt kaos innan jag åkte till mörbylånga och jag tror att det är det dummaste jag gjort på länge! Men men skit ska skit ha så får ta tag i hela lägenheten på riktigt imorgon och plocka upp alla påsar och kassar som man fick med sig från mörbylånga. En plockdag helt enkelt ska även ringa vikarie poolen och fråga varför de inte hör av sig och så ska jag plugga lite, så imorgon kan jag helt totalt glömma att ligga och dra mig i sängen ska upp i tid och göra det som ska fixas! Även ganska hög tid att ta ner julgardinerna och så.

Hoppas också på att jag ska ha fått in mina pengar på kontot från försäkringskassan så att jag kan köpa mig min kamera som jag verkligen vill ha ! Det är så fin och efterlängtad! Behöver verkligen en kamera nu när jag ska både på magnus betnér igen och på partykryssningen + att jag älskar att ta bilder när våren och sommaren är på väg fram! Så snart hoppas jag verkligen på att den ska bli min min miiiin!

Nu ligger jag och kollar lite på wallader och efter den så blir det att gå och lägga sig med en gång! Idag får jag inte vara vaken för länge! 

Längtar sjukt jäkla mycket tills jag ska till frissan och klippa och färga håret det är såå välbehövligt! Mitt kaluffs ska bli en frisyr utan utväxt ! UNDERBART!

Detta var allt för denna dagen! 

Ha det bäst nu så hörs vi imorgon ! 

tjatja <3

Morgonen är här!

2011-02-13 @ 10:20:45
Hejsan! 

Nu kan man ju faktiskt säga god morgon igen på riktigt och mena det! Vaknade vid 10 idag, var skönt att få sova ut efter denna veckan! Helt slut blev jag ! haha

Jag ligger dock fortfarande kvar och gosar i min säng och funderar på om man ska gå och sätta igång lite kaffe och kanske göra sig lite frukost eller om man helt enkelt bara ska ta och ligga kvar i sängen en stund och bara gosa? Det är dagens största fråga!

Måste i alla fall springa ner till tvättstugan för att se om det finns någon tvätt tid! Det har börjat klia i fingrarna nu med tanke på att jag inte har några kläder att ha på mig längre haha ! Så om det blir som jag planerat så kommer detta att bli en tvätt och städdag! Sen så får man se om det blir som planerat det märks ganska tydligt under dagens gång!

Hörs fram mot kvällen! 

Tja! <3

EvaFlytt AB!

2011-02-13 @ 00:14:17
Hallåå!

Om ni undrar varför jag inte uppdaterat bloggen på nästan en vecka så beror det på att jag varit i Mörbylånga och hjälpt mina föräldrar att packa upp flyttlåda efter flyttlåda... Och när jag åkte där ifrån så hade nyligen de sista lasset med flyttlådor kommit, tror jag. Vi fick en papper från flyttfirman som vi hyrt eller lånat lådor ifrån och de stod att vi hade 109 lådor om jag minns rätt?! Det är helt sjukt vad mycket saker mina kära föräldrar har samlat på sig! Som mamma sa X antal ggr under de dagarna som jag var där " Man ska ALDRIG bo på ett ställe mer än 10 år! " För jag tror seriöst inte att de har slängt en pryl under de 25 åren som de har bott i smedby!

Och så måste jag faktiskt erkänna att det var riktigt fint i mörbylånga och att jag kanske har varit lite väl emot det! Visst jag kommer sakna smedby och alla minnen och allt som jag har skrivit! Men det var riktigt fint och mysigt i mörbylånga och jag kommer inte tvivla på att komma och hälsa på er! Ni kommer att få det kalasbra! Samtidigt tror jag att det var bra att jag inte åkte dit förens det var så gott som färdig renoverat! För nu fick jag verkligen se huset i sina bästa dagar antar jag! Som sagt ni kommer få det helt kalas i detta huset och det är superfint!

På fredagskvällen då jag skulle åka hem så var det värsta snökaoset ute, men mamma pappa och jag gav oss ut och körde för att få hem mig för att jag var så träffa kompis sugen! Men som alla kanske redan förstått så gick det inte så bra så vi fick helt enkelt vända och köra hem igen! Så istället för att dra ut på krogen med Kalmar kompisar så blev det Pizza brasa i mörbylånga innan jag gick och hälsade på Josse för tredje gången i rad! Riktigt trevligt med massa gott och Andra Avenyn! Sjukt härligt att träffa dig igen! <3 

Idag har det mest varit en slappdag med massa chill och sömn! Det tär på krafterna att vara EvasFlytt AB! Fram mot eftermiddagen träffade jag i alla fall Ag! Min saknade underbara vän! Jag tror faktiskt eller jag vet att hon måste vara en av de finaste människorna på denna jorden! Vi åkte och åt på Max, vi var på Maxi och handlade massa smink och sånt och så åkte vi hem till henne och kollade på en sjukt bra serie och bara chillade och gottade oss! 

Så tro det eller ej men detta har varit en helt nykter vecka! Kommer inte ihåg när det var sist , det har varit väldigt mycket utgångar nu ett tag! Det har nästan varit skönt att bara ta det lungt! Dock vart jag väldigt sugen på utgång idag! Men det blev en del komplikationer som gjorde att det inte blev något utgång! tråkigt nog ! 

Nu ska jag lägga mig och kolla på o.c och kanske läsa några sidor i min bok!

Ha det bäst nu alla människor där ute i världen! <3

Hej då Barndom!

2011-02-07 @ 18:46:17
Jaha, nu har man varit i smedby och fixat lite in för flytten, och på onsdag flyttar dom till ett hus i landet ingenstans !
Fan varför kan de inte lyssna på mig och på vad jag känner och vill, visst jag kan inte säga annat än att de har ställt upp med lägenheten och allt, men kan ingen fatta hur det känns att knappt hinna ut ur boet innan de börjar leta nytt och köpa nytt och ska flytta?! Kan de inte fatta hur det känns att ha hela ens barndom i ens hus på en gård, och sen ska de bara lämna det. Alla minnen allt , allt , allt finns i detta huset. Det värsta av allt är att de förväntar sig att man ska vara glad för deras skull att de ska flytta där i från, HUR KAN MAN TÄNKA SÅ? Vad hände med medlidandet, Är det så att ni förväntar er att känslor växer bort eller ? Visst jag vill inte flytta tillbaka till er men vafan helt jävla seriöst, det är MITT hus! Huset jag älskat så sjukt mycket, huset som jag har lärt mig allt i , huset som jag har utvecklats i. Huset som verkligen är ens liv?! Jag är inte speciellt intresserad över hur ni har det i mörbylånga. Trodde att ni kanske fattat en vink när jag inte följt med och kollat på det? Ni kommer aldrig förstå hur det känns för mig. Ni kommer aldrig att förstå det! Någon annan köper min barndom , mitt liv? Det är fan inte okej! 

Onsdag-Fredag ska jag bo i detta än så länge ROSA hus? utan tv, utan internet utan ett liv!?

Men de värsta är att inte kunna gå in i huset i Smedby något mer...

Helvete!
Btw: Jaa jag är glad för er skull i alla fall att ni har huset ni vill ha men det är i alla fall svårt för mig! <3

Men får väl ändå hoppas att dom trivs bra i de nya huset... Man kan ju alltid hoppas!

maktspel!

2011-02-07 @ 00:18:07
Det är helt oattbart vilket sjukt maktspel som styr världen, när man var liten märkte man inte av det på samma sätt som nu men allt handlar om makt och makt och makt. Det värkar som att alla i världen strävar efter att ha någon typ av makt och ingen vill bli styrd av andra. Pengar är makt och alla verkligen alla vill ha tillräckligt med pengar!


Killar har en extrem makt på de sättet att de kan få en tjej att falla på en sekund, eller de vill i alla fall kunna det. För killar är det en sorts makt att kunna ligga med så många tjejer som möjligt eller att gå ut på pubben och slåss för att visa vem som är starkast och vem som bestämmer! Det är precis som djur när de har sin parningstid, de går ut och slåss för att visa honorna vem det är som är starkast störst snyggast och vakrast! Om man tänker efter så är det helt sjukt! När killen väl fått sitt bete så släpper han henne aldrig ! Med vetet eller omedvetet vill han mer eller mindre bestämma över sin tjej och möjligen skämma bort henne på alla möjliga sortes vis!

Fast tjejer har en viss makt de med. Tjejer ska spela svårflörtade, tjejer ska inte vara lätta . Killar ska få kämpa för att få sina tjejer! Tjejer har även den kvinnliga intuitionen som gör att de kan vrida och vända på saker så att de ska få som de vill hur de än gör. Tjejer är grymma på att hitta killarnas svaga punkter och använda de på rätt sätt och i rätt tillfällen så att de får som de vill och när de vill. Tjejer kan känna på sig om något är fel och om killen har gjort något fel! Tjejer är grymma på att manipulera killar vilket ibland kan gå för långt! Tjejer försöker smyga fram vad dom vill ha och om inte killen fattar det så är han en idiot!

Helt enkelt är det så att kvinnor och män så gott som krigar om vem som har den riktiga makten och de slutar oftast med att kvinnan vinner och få lite som hon vill vad det än gäller. Fast om en kille " tofflar " för tjejen för mycket så att hon får som hon vill för ofta så får killen en skamm över sig och blir omedvetet eller medvetet mobbad av andra killar.
Killar är helt enkelt lite ärligare en tjejer vilket gör att alla killar för eller senare blir svin, medans tjejer smyger fram och slutligen blir de med svin i killarnas ögon!

Det är en kamp att hålla i ett förhållande en längre tid. Då måste båda "arterna" lära sig varandras sidor både de bra och dåliga sidorna sen lära sig bekämpa det på något sätt som båda trivs med!

Då är den slutliga frågan kommer mänskligheten att dö ut, håller det på att bli så att tjejer och killar inte klarar av varandra en längre period eller varför slutar så otroligt många förhållanden i skilsmässa?

Jag är ingen glädjedödare detta är mer eller mindre fakta! 
Tjejer lever ett falskspel och killar är öppna svin , vad är värst det är det som är den idealiska frågan bland killar och tjejer och vem du än frågar lär det vara mot arten som är de största svinet...

Detta är lite tankar från en viss eva!

Ha en bra natt! :) <3


...!

2011-02-06 @ 19:07:27
Det är helt jävla sjukt! Jag hatar det , jag förstår inte varför det ska bli såhär bara för att folk skaffar förhållande!
Är det en grej att man ska bli en jävla F***A mot sina vänner bara för att man skaffar ett förhållande!? Yeey, vi skaffar ett förhållande sen så totalt skiter vi i våra vänner ? Vafan är det om ?! Jag hatar att folk inte kan tänka på vad konsikvensterna blir! Det är ganska stor chans att det fuckar upp sig totalt för er när väl erat förhållande tar slut! Som sagt det är Gaaanska stor chans! Tänk er för!
Och jag vill inte veta när ni ska flytta ihop, jag vill inte veta att ni ska skaffa barn för jag kan inte BRY mig mindre! Jag skiter väl i om ni vill bli utnyttjade för er kropp! Jag skiter i er helt och hållet ! Vänner som man verkligen förlitat sig till 1000 på och som man verkligen ställt upp för i alla lägen finns man inte för från en dag till en annan ? Vad fan är det om ? Serijävlaöst?
Jag såå tänker inte säga om vem/vilka detta handlar om för det lär de fatta själva men snälla börja tänk er för!?
Ni är så jävla falska och äckliga! Var vänlig och försvinn från mitt liv!

(-_-)

2011-02-06 @ 13:31:49
Hejsan :) 

Igår så blev det att umgås med ag! Vi gjorde inte så mycket igår utan tog det mest lungt. Det var nog ganska bra att vi inte gick ut igår som var tänkt från början! 

Idag så har jag så gott som bara hunnit att vakna, det känns i hela kroppen som att detta kommer bli en riktig slappdag! Så antagligen kommer det kanska bli lite städ och plock och senare träffa Lilla Angelica igen :)

Vi hörs en sväng ikväll då jag vet mer vad som händer och sker haha 

Avslutar med en bra låt som Ag visade mig !


Peace!

Gott och Blandat

2011-02-05 @ 14:16:18
Hej! Jag vet att det var ett bra tag sen jag skrev nu ! Och jag misstänker att ni har saknat mig! :)
Sen sist så har det hänt en del, Ag och jag har varit i smedby och hämtat bilen som ska tillbringa resten av sitt liv i kalmar på ett eller annat sett ! Med andra ord, Jag borde ta mitt körkort! Så de senaste dagarna har jag tillbringat med henne :) alltid kul när vi har bilen må jag säga ! Det har äver blivit en del saker bokat ! Vi har bokat både Magnus Betnér och till Partykryssningen i april, Sjukt jävla underbart! nu ska allt bara betalas med! yeeey ! 

Så nu har man lite att se ifram emot sen så till hösten ska man ju åka utomlands med underbara tjejer och bara leva livet! Heelt underbart! 

Senaste dagarna har jag även försökt plugga en del teori men det skiter sig i och med att jag får samma poäng om jag läser jätte noga i boken och försöker klara deet eller om jag stressar igenom frågorna utan att röra boken?! Det är sjukt irriterande! Så antagligen så kommer det bli att boka privat en gång till och testa på för att se hur det går för mig ! Man kan ju alltid hoppas på det bästa!

På måndag har jag även flera dagars jobb i mörbylånga för att mamma och pappa flyttar. Bläää de är riktigt jävla skit på det! Men pengar är pengar och det behöver jag verkligen med tanke på att jag ska boka tatuerings tid, Men vet verkligen inte om jag vågar. Ni kan kalla med vekling om ni vill men jag är sjuuukt nålrädd och kommer alltid att vara ! Så redan idag så drömde jag mardrömmar om den satans tatueringsnålen och då har jag inte ens nästan bokat en tid....


Det var nog de som jag hade på hjärtat idag! så jag avslutar med en tatueringsbild som jag starkt funderar på att göra!

Jag tycker verkligen att den är sjukt snygg och sjukt stilren så det är riktigt lockande!



Det var allt för idag ! 
Ha det finast gott folk <3

Göwd Möwrgown

2011-02-02 @ 13:36:41
mmm, riktigt härligt med en riktig sovmorgon idag! Det var ett bra tag sedan man verkligen fick sova ut, var så ofattbart skönt, att inte ha någon som ringt och väckt en! 
Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig lite plocka om jag hinner sen så kommer Ag och hämtar upp mig för att vi ska kila vidare och bara ha en helt underbar dag! Vi ska boka partykryssningen idag med! RIKTIGT NICE! Jag älskar att smida planer speciellt när de verkar som att de faktiskt blir av! wohoo! underbart!

Men än så länge har denna dagen bara inneburit Frukost och Teoriplugg! Men jag kommer aldrig klara teorihelvetet! Det är precis som i skolan spelar ingen roll om jag läser i böckerna eller inte jag får samma jävla resultat i alla fall! Sjukt jävla irriterande jag orkar inte med teorin snart, skiter i de satans korthelvetet snart! ÅÅÅÅÅH!!!

Btw: Ikväll blir det utgång!! hoppas jag iallafall !! :D

Nu ska jag duscha , tjatja <3

Kalasdag!

2011-02-02 @ 01:21:01
En helt underbar dag blev det! Först var det att åka till smedby och flyttstäda lite, efter det så kom Ag och hämtade mig, vi åkte hem till henne och snackade och åt lite god mat, sen bar det av till staden för att fixa lite stuff. Sen hämtade vi Madde och åkte och hälsade på Mattias i blomstemåla :) eller jag tror att det var blomstemåla, På vägen dit var vi sjukt nära att krocka med ett rådjur, hjort, bambis mamma eller kanske en kanin ? haha ne det var nog ett rådjur. Då satte alla tre hjärtat i maggropen för det var verkligen nära! Usch haha!
Väl där så blev det Kaffedrickning och snack om allt och det mesta, riktigt jävla trevligt var det!
Ag och jag har även bokat biljetter till Magnus Betnér , Så den 19/3 gäller det ! Sjukt gutt ska det bli med ett härligt gäng som ska dra och kolla på Kalmars humorgala!
Imorgon så blir det att fixa allt till partykryssningen så att vi fåår plats på båten! Kommer bli så sinnessjukt roligt! Helt jäkla underbart kommer det att bli!
Så nu sitter man lite smått och peppar till en kryssning som ska vara i slutet av april haha ! underbart! Sitter och lyssnar på partlåten "kbk" Med marre, riktigt bra låt faktiskt! Man blir riktigt peppad!