maktspel!

2011-02-07 @ 00:18:07
Det är helt oattbart vilket sjukt maktspel som styr världen, när man var liten märkte man inte av det på samma sätt som nu men allt handlar om makt och makt och makt. Det värkar som att alla i världen strävar efter att ha någon typ av makt och ingen vill bli styrd av andra. Pengar är makt och alla verkligen alla vill ha tillräckligt med pengar!


Killar har en extrem makt på de sättet att de kan få en tjej att falla på en sekund, eller de vill i alla fall kunna det. För killar är det en sorts makt att kunna ligga med så många tjejer som möjligt eller att gå ut på pubben och slåss för att visa vem som är starkast och vem som bestämmer! Det är precis som djur när de har sin parningstid, de går ut och slåss för att visa honorna vem det är som är starkast störst snyggast och vakrast! Om man tänker efter så är det helt sjukt! När killen väl fått sitt bete så släpper han henne aldrig ! Med vetet eller omedvetet vill han mer eller mindre bestämma över sin tjej och möjligen skämma bort henne på alla möjliga sortes vis!

Fast tjejer har en viss makt de med. Tjejer ska spela svårflörtade, tjejer ska inte vara lätta . Killar ska få kämpa för att få sina tjejer! Tjejer har även den kvinnliga intuitionen som gör att de kan vrida och vända på saker så att de ska få som de vill hur de än gör. Tjejer är grymma på att hitta killarnas svaga punkter och använda de på rätt sätt och i rätt tillfällen så att de får som de vill och när de vill. Tjejer kan känna på sig om något är fel och om killen har gjort något fel! Tjejer är grymma på att manipulera killar vilket ibland kan gå för långt! Tjejer försöker smyga fram vad dom vill ha och om inte killen fattar det så är han en idiot!

Helt enkelt är det så att kvinnor och män så gott som krigar om vem som har den riktiga makten och de slutar oftast med att kvinnan vinner och få lite som hon vill vad det än gäller. Fast om en kille " tofflar " för tjejen för mycket så att hon får som hon vill för ofta så får killen en skamm över sig och blir omedvetet eller medvetet mobbad av andra killar.
Killar är helt enkelt lite ärligare en tjejer vilket gör att alla killar för eller senare blir svin, medans tjejer smyger fram och slutligen blir de med svin i killarnas ögon!

Det är en kamp att hålla i ett förhållande en längre tid. Då måste båda "arterna" lära sig varandras sidor både de bra och dåliga sidorna sen lära sig bekämpa det på något sätt som båda trivs med!

Då är den slutliga frågan kommer mänskligheten att dö ut, håller det på att bli så att tjejer och killar inte klarar av varandra en längre period eller varför slutar så otroligt många förhållanden i skilsmässa?

Jag är ingen glädjedödare detta är mer eller mindre fakta! 
Tjejer lever ett falskspel och killar är öppna svin , vad är värst det är det som är den idealiska frågan bland killar och tjejer och vem du än frågar lär det vara mot arten som är de största svinet...

Detta är lite tankar från en viss eva!

Ha en bra natt! :) <3



Kommentarer

Postat av: Kärlekens Land(o)

Killars manipulation är mer burdus och primitiv, men tjejers är magisk, mystisk och förtrollande.



Om ni agerar rätt så kan ni få allt, och ännu mer, i ett förhållande bör allting alltid bli som tjejen vill och önskar, killen bör åtrå och älska er så att han inte vill annat än bejaka dig.



Generellt sätt måste tjejer sluta underkuva sig och manipulera mer, men även kräva mer, vara mer egocentriska och därvid även få ut mer. Killen bör ge mer, med ett leende på läpparna.

2011-08-08 @ 02:10:06
URL: http://landosteve.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback