Söndag

2011-02-27 @ 16:41:19
Utgången igår blev helt awesome! På den första förfestan så blev det att sjunga lite singstar hemma hos Fia och Mathias sen bar det av till smedby för att kolla på Killarnas sista film city of the dead 3 som alla redan hade sätt men nu var det ju klar och färdigklippt ! Det var trevligt där med att få träffa Folket och skratta och ha lite roligt och så! Kändes riktigt bra att vi åkte dit trotts den sena tiden eftersom att de hade väntat med filmen tills vi kom :) 
Sen bar det av till staden då Fia och jag gick till Bistro och dansade gärnet! Kan bara säga att Killarna i går var som jävla hyenor! Helt jäkla sjukt var det igår! haha men roligt var det och det är huvudsaken! 

Idag har det inte hänt så mycket, laddade ner sista säsongen av the vampire diaries med engelsk text ( funkar nästan lika bra som svensk ) så sitter och kollar på det nu, och lär väl bli det som går på tv´n ikväll förutom en paus vid 8 då det är Solsidan som gäller! så ikväll blir det bara lite hemma mys :) Skaa även äta god mat som jag håller på att laga nu , det bli Marinerad Kyckling, ris , sås och sallad .. Mmmmmm! min sallad <3

Imorgon så blir det jobb igen :) Riktigt nice att jobba och imorgon kommer alla barnen tillbaka efter lovet! Så det kommer ca vara 50 barn på fritids imorgon, och jag som inte ens lärt mig vad alla barnen hette förra veckan då det bara var ca 25... Hur ska detta gåå ? Jag stänger även imorgon för första gången, Kommer vara lite pirrigt med tanke på att man hört massa spökhistorier av personalen nu ... Haha fan man ska inte skrämma upp mig :D Någon gullig kompis lär få ett tfn samtal när jag är själv och ska börja stänga och släcka ner , menar jag släcker inte ens alla lamporna i lägenheten när jag går hemmifrån hur ska det gå att släcka ett helt stort hus då :P haha , Det kommer nog gå så bra så till slut!

Nu ropar kycklingen på mig :) 

Ha det underbart för det ska jag ha ! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback