Kalasdag!

2011-02-02 @ 01:21:01
En helt underbar dag blev det! Först var det att åka till smedby och flyttstäda lite, efter det så kom Ag och hämtade mig, vi åkte hem till henne och snackade och åt lite god mat, sen bar det av till staden för att fixa lite stuff. Sen hämtade vi Madde och åkte och hälsade på Mattias i blomstemåla :) eller jag tror att det var blomstemåla, På vägen dit var vi sjukt nära att krocka med ett rådjur, hjort, bambis mamma eller kanske en kanin ? haha ne det var nog ett rådjur. Då satte alla tre hjärtat i maggropen för det var verkligen nära! Usch haha!
Väl där så blev det Kaffedrickning och snack om allt och det mesta, riktigt jävla trevligt var det!
Ag och jag har även bokat biljetter till Magnus Betnér , Så den 19/3 gäller det ! Sjukt gutt ska det bli med ett härligt gäng som ska dra och kolla på Kalmars humorgala!
Imorgon så blir det att fixa allt till partykryssningen så att vi fåår plats på båten! Kommer bli så sinnessjukt roligt! Helt jäkla underbart kommer det att bli!
Så nu sitter man lite smått och peppar till en kryssning som ska vara i slutet av april haha ! underbart! Sitter och lyssnar på partlåten "kbk" Med marre, riktigt bra låt faktiskt! Man blir riktigt peppad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback